EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 26.12.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Hoarsefest Limited Edition: Oceanhoarse, Shereign, Thy Row

Hoarsefest Limited Edition: Oceanhoarse, Shereign, Thy Row Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 26.12.2020 sekä 27.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.4.2021 mennessä.

***

Hoarsefest Limited Edition tarjoilee metallisimman illan

Luvassa muun muassa Shereignin debyyttikeikka sekä Battle Beast- ja Arion-kitaraklinikat.

Helsingin keskustan On The Rocks täyttyy raskaan rockin ja metallin ystävistä, kun viime vuonna debytoinut Hoarsefest-tapahtuma saa jatkoa. Tapahtuman isäntäbändi Oceanhoarse on jälleen tehnyt parhaansa kasatakseen mahdollisimman mielekkään kattauksen bändejä ja soittoklinikoita. Koska asiakaspaikkoja ja soittoaikaa on tänä vuonna tarjolla rajoitusten takia niukemmin, on festari tänä vuonna mallia "Limited Edition": Kolme bändiä, kaksi kitaraklinikkaa ja vain 150 lippua myynnissä.

"Tämän vuoden Hoarsefest bookattiin jo viime joulukuussa edellisen tapahtuman aikana, kun On The Rocksin ohjelmapäällikkö Iiro tuli hymyissä suin ilmoittamaan olevansa enemmän kuin tyytyväinen väkimäärään ja ilmoitti, että 'ensi vuonna sitten uudestaan', Oceanhoarse-kitaristi Ben Varon kertoo tyytyväisenä.

Tämän hetken yleisökapasiteetti- sekä aikataulurajoitukset tekivät festarin järjestämisestä haastavampaa, mutta tapahtuma pystytään pitämään silti samassa hengessä kuin vuosi sitten.

"Päädyimme Hoarsefest Limited Editioniin eli hiukan edellisvuotta riisutumpaan versioon tapahtumasta, mutta lavalla nähdään jälleen monipuolinen kattaus New Wave of Finnish Heavy Metallia."

Oceanhoarsen lisäksi mukana ovat tapahtumassa ensimmäisen keikkansa koskaan soittava, Sara Strömmerin kipparoima Shereign sekä juuri debyyttialbuminsa äänitykset valmiiksi saanut Thy Row. Klinikkalavalla on luvassa totista kitarasankaruutta, kun Brymiristä ja Battle Beastista tuttu Joona Björkroth sekä Arionin Iivo Kaipainen näyttävät miten kitaraa kuuluisi soittaa.

"Ilta huipentuu pieneen yhteisjamiin bändien kesken. Yksi kävijä poistuu myös komean Jackson SL2Q-kitaran kanssa, joka arvotaan kaikkien lipun ostajien kesken. Tätä ei kannata missata!"

 


HOARSEFEST Limited Edition

Oceanhoarse
Shereign
Thy Row

Klinikkalavalla:
Joona Björkroth (Battle Beast, Brymir)
Iivo Kaipainen (Arion)

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-04:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 26.12.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot