EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 20.3.2021  /  Yo-talo  /  Tampere

HMH On The Road 2021

HMH On The Road 2021 Liput

Kolmatta kertaa järjestettävä HMH On The Road - tapahtuma rantautuu Helsinkiin ja Tampereelle jälleen ensi maaliskuussa

Nousujohteisia leijonanharppauksia suomalaisella metallikentällä viime vuosina ottanut Suamenlejjona aloittaa HMH On The Road - keikkojen myötä laajan levynjulkaisukiertueen joka kattaa keikkoja sekä Suomessa että ulkomailla. Yhtyeen pitkään odotettu toinen studioalbumi julkaistaan maaliskuussa 2021. Esimakua uudesta materiaalista tullaan saamaan heti ensi vuoden alussa.

Tapahtumakattausta täydentävät pohjoisen folk / pagan- metallin ylpeys Verikalpa, sekä kotimaisen melodeathin täyteen kiiltoonsa hiotut mustat timantit Torchia ja Voidfallen.

HMH On The Road 2021 on sekoitus kaikkea sitä mitä hyvältä alkukevään metalli-iltamalta voi odottaa. Talven jäljiltä synkän, mysteerisen ja raivokkaankin ambienssin seasta löytyy myös annos kesää kohti kallistuvaa riemukasta karkelointia, tanssia, naurua, piripintaan täytettyjä tuoppeja, suomalaista lihaa sekä vantteralla peikonrakenteella varustettuja juhlamielellä olevia Röllejä ja upeita naikkosia.

Olet sitten yksin tai kaksin, luottotiedoton, lätkä tai fudisfani, turkulainen tai Lapin perämetsistä, synkeämielinen tai maailman iloisin jantteri, meille olet tervetullut! Eikä haittaa sekään nouseeko penkistä sata vai ei, jos jaksat nostaa itsesi penkistä ja tulla mukaan nauttimaan kanssamme musiikista niin tämä hommahan toimii!

HMH pidättää oikeudet muutoksiin.

www.facebook.com/heavymetalheartagency
www.facebook.com/hmhfestival
www.instagram.com/heavymetalheartagency

www.instagram.com/hmhfestival

 


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä

Myynti loppuu 20.3.2021 20:00.