EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.2.2020  /  Yo-talo  /  Tampere

HMH On The Road 2020: Omnium Gatherum + supports

HMH On The Road 2020: Omnium Gatherum + supports Liput

Maaliskuussa 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty HMH On The Road- tapahtuma saa jatkoa jälleen ensi vuonna! HMH On The Road 2020 järjestetään 28.helmikuuta Tampereella. Tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty harvakseltaan kotimaan keikkoja tekevä suomalaisen melodeathin kärkinimi Omnium Gatherum. Kattauksen täydentävät Mors Principium Est, jonka esiintymiset Suomen rajojen sisällä ovat myös harvinaista herkkua, sekä kotimaisen melodeathin uudet tulokkaat Torchia ja Voidfallen.

Luvassa on todellinen melodisen death metallin tumman puhuva, mutta silti riemukas karnevaali, jota ei kannata jättää välistä!

Omnium Gatherum
Mors Principium Est
Torchia
Voidfallen

 

Heavy Metal Heart Agencyn tuore tapahtumakonsepti HMH On The Road järjestettiin ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2019 ja jatkoa piisaa heti ensi vuonna. HMH On The Road 2020 tapahtuma järjestetään tällä kertaa yksipäiväisenä. Kattauksen täydentävät bändit julkistetaan viimeistään ensi vuoden alussa.

Lisää tapahtumasta: www.heavymetalheart.com | www.facebook.com/heavymetalheartagency


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 22 €.

Illan aikataulut vahvistetaan myöhemmin.