EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.8.2020  /  45 Special  /  Oulu

HMH Live! - Mors Principium Est + Suotana + Torchia + Voidfallen

HMH Live! - Mors Principium Est + Suotana + Torchia + Voidfallen Liput

Suomalainen melodinen death metal voi vahvasti, ja hyvä niin, sillä vahvoista musiikillisista "rakennuspalikoista" saadaan rakennettua myöskin vahva live-ilta!

Tänä keväänä Heavy Metal Heart Agency tarjoilee neljän bändin voimin täysilaidallisen melodisia kuolonsäkeitä suoraan Oulun ytimeen.

Tapahtumaan alunperin kiinnitetty Mors Subita on joutunut perumaan esiintymisensä ajankohdan siirtymisen vuoksi. Mors Subitan tilalle tapahtumaan on kiinnitetty rovaniemeläinen melodeath- yhtye Suotana.

HMH Live!

Mors Principium Est
Suotana
Torchia
Voidfallen

 

MORS PRINCIPIUM EST

Mors Principium Est on viettänyt viime vuodet julistaen suomalaisen melodeathin ilosanomaa ympäri maailmaa eikä yhtyettä ole nähty Suomessa klubikeikoilla pitkään aikaan! Vuosi 2020 tuo onneksi muutoksen tähän ja uuden albumin lisäksi MPE tarjoilee myös muutaman valikoidun keikan kotikentällä.

Reclaim the Sun: https://youtu.be/7AXY3_JoBKA
Monster in me: https://youtu.be/mlAQ0k1ZXfA

 

SUOTANA

Suotana on rovaniemeläinen melodeath- yhtye, joka yhdistelee musiikissaan myöskin melodista black-metallia sekä power metal - elementtejä. Suotana sai alkunsa vuonna 2005 perustajajäsenensä Ville Raution sooloprojektina, joka sittemmin kasaantui bändiksi saakka. Yhtye on julkaissut kaksi studioalbumia, joista tuoreempi "Land Of The Ending Time" (2018) julkaistiin Reaper Entertainmentin kautta.

Into The Ice: https://youtu.be/RV7mkNHzX_Q
Troutrace: https://youtu.be/3DRTGQMInhk

 

TORCHIA

Juuri hiljattain TalviHelvetissä 2020 esiintynyt tamperelainen Torchia on kovassa nousukiidossa. Uusi vuosi alkaa yhtyeellä räminällä. Pari isoa keikkaa heti alkuvuoteen ja toisen täyspitkän albumin julkaisun myötä yhtye karkaa pidemmälle kiertueelle. Oulua ei tietenkään unohdettu kiertuereitiltä vaan myös pohjoisemmilla leveyspiireillä päästään nauttimaan Torchian riivatusta musiikista. Rockshots Recordsin kautta julkaistavan "The Coven" albumin julkaisupäivä on 27. maaliskuuta 2020.

Moon, Rise! : https://youtu.be/raRFpb5l5Po
Fury: https://youtu.be/Zum0WGMZGEo

 

VOIDFALLEN

Suomalaisen melodisen death metallin uusi kirkas tulokas Voidfallen julkaisi ensimmäisen kolme biisiä kattavan EP:nsä "The Sinners, The Plague and The Voidfallen" viime syyskuussa ja siitä lähtien yhtyeen matka on ollut suurin harppauksin etenevää voittokulkua. Sen lisäksi, että EP julkaisu on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita, bändi pääsi starttaamaan keikkailutkin varsin näyttävästi yhteiskiertueella Vornan kanssa syksyn 2019 aikana. Voidfallen on tarkkaan harkittu ja hiottu kokonaisuus, jossa täydellisyyttä hipovien sävellysten kanssa tärkeässä roolissa on myös yhtyeen visuaalinen anti. Voidfallen on yksi niistä kuuluisista esimerkeistä, joiden kohdalla maailmallakin huokaillaan syvään, että "jaahas, Suomi teki sen taas".

Uutta materiaalia on tulossa aivan tuota pikaa ja kuullaan lisää hekumallisia uutisia myöskin keikkarintamalla!

45 Specialin turvallisuusohje:

45 Specialissa noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Otamme keikoille vain 75 % sallitusta kapasiteetista ja henkilökuntamme desinfioi ravintolan pintoja jatkuvasti.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:

  • Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
  • Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
  • Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Ethän tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

___

 

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 9.5.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.7.2020 mennessä.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00