EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 25.7.2020  /  Karpinselkä, Laajasalon uimarannan edusta  /  Helsinki

HKI KELLUU - SECOND WAVE

HKI KELLUU - SECOND WAVE Liput

KESÄN KUUMIMMAT KELLUVAT BILEET

Helsinki Kelluu -tapahtuma sai alkunsa merellisten toimijoiden halusta yhdistää meri, veneily ja musiikki. Tarkoituksena oli tuoda ihmisille kesään uudenlaista tapaa nauttia hyvästä musiikista ja vielä paremmasta seurasta. 

Helsinki Kelluu - First Wave järjestettiin toukokuussa 2020, Aurinkolahdella. Tapahtuman onnistumisen ja suuren kysynnän vuoksi päätimme järjestää entistä suuremman Helsinki Kelluu - Second Waven! 

First Waven aftermovien näet tästä: Aftermovie

Helsinki Kelluu - Second Wave saapuu Laajasalon rannan edustalle kellumaan lauantaina 25.7.2020.  Musiikista vastaa viime tapahtumasta, sekä Bassoradiosta tuttu DJ BluBlo ja kansainvälisesti tunnettu DJ Misterhustla. 

Extreme-Life Shown päätä huimaavat näytökset pitää huolen siitä ettei vauhdi hyydy sillä, Illan kruunaa YLLÄTYSESIINTYJÄ joka paljastuu vasta itse tapahtumassa!

 

LIPUT 

Tapahtumaan myydään venekohtaisia lippuja, kahdessa eri kokoluokassa. Veneisiin voi ottaa mukaan niin monta ystävää kuin veneen rekisteriin merkitty henkilömäärä sallii ja jakaa lippukulut ystävien kesken.

Yli 30 jalkainen  (Sisältää sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle, lahjapussin.)

Alle 30 jalkainen vene (Sisältää sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle, yhteiset WC-tilat.) 

Tiketin lippu vaihdetaan veneen keulaan sidottavaan fyysiseen lippuun tapahtuma-alueella. Tämä lippu on koko veneseurueesi sisäänpääsy tapahtumaan. Karpinselän vesialueella liikkuu lippuvene, joka tarkastaa liput, sekä antaa lisäohjeet kiinnittymiseen. 

Tapahtumassa ei ole anniskelu-oikeutta, joten omat juomat voi tuoda mukaan.

Jokaisen veneen päällikkö on vastuussa omasta aluksestaan, sekä sen matkustajista. Veneen päällikkö vastaa myös siitä, ettei vene aiheuta vaaraa, tai haittaa kenellekkään, mukaan lukien ympäristölle. Veneessä oltava vaadittavat turvallisuus ja katsastusvarusteet.

Muistutamme veneiden päälliköitä myös siitä, että alkoholi lisää onnettomuusriskiä myös vesiliikenteessä. Vastuullinen päällikkö ei ikinä ota, jos ajaa! 

 

Facebook

Instagram 

https://helsinkikelluu.fi

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 16:00-21:00
Karpinselkä, Laajasalon uimarannan edusta
Helsinki