EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.6. - Ke 31.10.2018  /  Telia 5G Areena  /  Helsinki

HJK: Viiden ottelun sarjalippu

HJK: Viiden ottelun sarjalippu Liput
Takaisin

Ladataan…

Sarjalipulla futismatseihin!

HJK:n matseihin on nyt myynnissä viiden ottelun sarjalippuja. Sarjalipulla voit lunastaa pääsylipun valitsemaasi otteluun kaudella 2018. Voit käyttää useamman sarjalipun kerralla yhteen otteluun tai yksittäin useampaan otteluun.

Sarjalipun käyttäminen on helppoa:
- valitse haluamasi ottelu HJK:n kauden 2018 matseista täällä
- valitse katsomo ja paikka
- valitse lipputyypiksi "Ottelulippu viiden ottelun sarjalipulla"
- lipun hinnaksi tulee näin 0 € ja voit edetä normaalin ostoprosessin mukaan (huomioithan kuitenkin mahdolliset toimituskulut sekä lisämaksut, lisätietoa täällä)

www.hjk.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Viiden ottelun sarjalipun numerolla voit lunastaa 0 € -hintaisia ottelulippuja mihin tahansa HJK:n Veikkausliigan matseihin kaudella 2018. Etu koskee Pää- ja Itäkatsomoa sekä Klubipäätyä. Valitse mieleinen paikka ja lipputyypiksi: Ottelulippu viiden ottelun sarjalipulla. Huomaathan, että otteluliput on lunastettava etukäteen, eikä sarjalippu kelpaa tapahtumaan sellaisenaan. Yhdellä sarjalipun koodilla voit lunastaa yhden ottelulipun.

Lastenlippu on tarkoitettu 4-15-vuotiaille lapsille. Alle 4-vuotiaat pääsevät maksutta lipun ostaneen huoltajan seurassa.

HUOM! Klubikannattajien "seisomakatsomo" on keskimmäisissä katsomolohkoissa maalin takana (Klubipääty). Klubipäädyn katsomoissa on seisovia faneja, joten otathan tämän huomioon valitessasi paikkoja. Kaikki Klubipäädyn paikat ovat numeroituja.

Varaudu turvatarkastuksiin. Tule ajoissa paikalle. Kameravalvonta.

Lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.