EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 1.4. - La 31.10.2020  /  Bolt Arena  /  Helsinki

HJK Kausikortti 2020 Kansallinen Liiga

HJK Kausikortti 2020 Kansallinen Liiga Liput

Sanovat, että olemme Suomen suurin ja kaunein. Niin me täällä itsekin uskomme, ja siksipä työskentelemme päivittäin odotuksien ja asemamme puolesta, edelleen kehittyäksemme. Tahdomme antaa keskustelulle, spekulaatiolla, ihmetykselle, arvostelulle ja ihastelulle aihetta.

Tahdomme tulla kuulluksi, puhutuksi ja nähdyksi. Me teemme joka päivä työmme kentällä HJK:n arvojen mukaisesti - tahdomme kasaa paremmiksi ja pelin kohtaamme kunnianhimoisesti klubilaisina. Me annamme pelille kaikkemme. On vain yksi Klubi.

Sinut me tahdomme katsomoon. Nauttimaan yhteisömme tunnelmasta, ihastelemaan oppimaamme, tutkimaan taitojamme, arvioimaan osaamistamme. Pahoina päivinä tarvitsemme tukesi, hyvinä haluamme nostattaa huumasi ja tuoda hymyn huulillesi - saada sinut huutamaan rakkaudesta Klubiin.

www.hjk.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kauden 2020 yleiset sopimusehdot otteluun saapuville:

Ostamalla liput ja otteluun saapumalla sitoudut noudattamaan yleisiä ehtoja, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin.

Sopimusehtoihin pääset tästä »

KAUSIKORTTIEN TOIMITUS
Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille.
Voit valita toimitustavaksi noudon toimipisteestä, jolloin saat väliaikaisen kausikortin tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Tai voit valita toimitustavaksi PDF-lipun, jolloin saat väliaikaisen kausikortin suoraan sähköpostiisi.
Jos haluat myös väliaikaisen kausikortin postitse, ota yhteyttä hei@tiketti.fi.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Bolt Arena
Urheilukatu 5, 00250, Helsinki