EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 19. - Ti 20.6.2023  /  VR-Konepaja  /  Kuopio

Hiuskarvan varassa

Hiuskarvan varassa Liput

Roskakatos-kollektiivi & Tanssiteatteri Tsuumi:

HIUSKARVAN VARASSA -tapahtuma

Taidetta luontosuhteen epämääräisestä hetteiköstä

Hiuskarvan varassa on monivuotinen, kiertävä ja esityspaikkojen myötä muuntuva tapahtuma, joka koetaan ensimmäisen kerran tänä kesänä 19.-20.6.2023 Kuopiossa.

Hiuskarvan varassa on elämyksellinen esitystapahtuma, jossa pois heitetyistä kahvinkeittimistä, teltoista, tanssista, raivatusta vesakosta, äänestä, video- ja varjokuvista rakennetaan luonto rouheaan betoniympäristöön. Muuria ihmisen ja luonnon välillä tarkasteleva kokonaisuus leikittelee mittakaavoilla sekä orgaanisen ja rakennetun luonnon törmäyttämisellä. Kokemuksellinen, dystooppisiinkin ulottuvuuksiin kurkottava tapahtuma kutsuu katsojan astumaan sisään suomalaisen luontosuhteen epämääräiseen hetteikköön ja kysymään itseltään “Olenko minä luontoa?”

Roskakatos kollektiivi kierrättää Tanssiteatteri Tsuumin teokset MARTAT ja We Called Her Bertha sekä vapaan kentän tuotannot lollollollollollollollollol, Matriarkka ja OMPELUSEURAT tapahtumalliseksi kokonaisuudeksi yhteisessä maisemassa.

Facebook: TanssiteatteriTsuumi
Instagram: @tanssiteatteritsuumi
Twitter: @TanssiTsuumi
YouTube: @tanssiteatteritsuumitsuumi5

www.tsuumi.com/hiuskarvan-varassa-tapahtuma/


Ikäraja: Ikärajaton

Esityksen kesto noin 2,5h.

Numeroimattomat paikat.

VR-Konepaja
Pohjolankatu 1, 70500, Kuopio