EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.1.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Hit the Breaks: The Soul Surfers (RUS) & The Funky Sound Foundation

Hit the Breaks: The Soul Surfers (RUS) & The Funky Sound Foundation Liput

M-Line Recordsin loppuunmyydyt Hit The Breaks! -klubit Kansallisteatterin Lavaklubilla ovat tuoneet juurevaa soul- ja funk-musiikkia tanssia rakastaville ihmisille jo yli vuoden ajan. Nyt konsepti tuodaan pop-up-klubina Tampereen tunnelmalliseen G Livelabiin.

Erityistä iltaa varten klubille tuodaan ilmiömäisen energian omaava 10-henkinen funk-orkesteri The Funky Sound Foundation sekä soul-piireissä maailmanlaajuisesti noteerattu venäläinen The Soul Surfers. Glee-sarjassakin kuultu The Soul Surfers sekoittaa musiikissaan juurevaa funkia, psykedeelistä rokkia ja eksoottista soulia ja työskentelee tällä hetkellä legendaarisen Grammy-voittajan, säveltäjä Janko Nilovicin kanssa.

Näissä bileissä saa ja pitää laittaa jalalla koreasti!

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.