EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20. - La 22.6.2024  /  Himos Park  /  Jämsä

Himos Juhannus 2024

Himos Juhannus 2024 Liput

HIMOS JUHANNUS 2025 LIPUT MYYNNISSÄ NYT! www.tiketti.fi/himosjuhannus


HIMOS JUHANNUS 2024 - LIPUT & INFO

Suomen suurimman ja suosituimman, jo peräti 25. kertaa järjestettävän juhannusfestivaali Himos Juhannuksen ohjelmisto on nyt valmis.

Himos Juhannuksen artistikattauksen uusia julkaisuja ovat mm. energinen, jo 15-vuotisjuhlaansa viettävä räpyhtye Gasellit, Emma-Gaalan yleisöäänestyksessä vuoden kotimaisena artistina palkittu Lauri Haav, UMK:ssa ”Mania” -kappaleellaan kilpaillut, intensiivisistä keikoistaan tunnettu Sexmane, ”Maailman ympäri” ja ”Ennen Vanhaan” -kappaleistaan tunnettu Costi sekä legendaarinen, viime vuonna näyttävän paluun Suomen musiikkikentän eturiviin tehnyt Karri Koira.

Himos Juhannuksessa juhlivat myös ”20 min” ja ”Makso mitä makso” -hiteistään tuttu Isac Elliot, sukupolvensa ääneksi kutsuttu tinkimätön popartisti SANNI, juuri uuden ”Anteeks” -kappaleensa julkaissut roisoinen poplaulaja-lauluntekijä costee, miljoonia kuuntelukertoja Spotifyssä keräävä VIIVI sekä ”Tequilakahvi” ja ”Silkkiin verhoiltuna” -hiteillään läpimurron tehnyt Bee. Ohjelmaa täydentävät myös genrerajoja rikkova artisti Etta, räp-kentän kuumimpiin tulokkaisiin kuuluva AHTI, jyväskyläläislähtöinen räp/punk/elektro-yhtye Mouhous, viime syksynä ”Tunnettu plugi” -debyyttialbuminsa julkaissut Korelon, räppiä ja iskelmää kappaleissaan yhdistelevä Jami Faltin sekä veljeskaksikko Jore & Zpoppa. Himos Juhannuksessa esiintyvät omilla keikoillaan myös juuri uuden ”Kysyinksmä?”-kappaleen julkaisseet Cledos ja Turisti.

Jo aiemmin Himos Juhannukseen on julkaistu suomen suosituimmat yhtyeet Haloo Helsinki! ja JVG, jyväskylän räp-messias Gettomasa, popsensaatio KUUMAA, elektroninen tanssipoppari BESS sekä hulluttelua ja hauskanpitoa musiikissaan yhdistelevä Portion Boys. Ohjelmasta torstaina esiintyvät mm. JVG, Käärijä, Costi, Cledos ja Kuumaa, perjantaina Lauri Haav, Sexmane ja Gasellit sekä lauantaina Gettomasa, Haloo Helsinki ja Isac Elliot. Mukana myös Mirella ja Tupe.

TORSTAI
JVG, KUUMAA, Käärijä, Portion Boys, Karri Koira, Cledos, Mouhous, Costi

PERJANTAI
Gasellit, Sexmane, BESS, Lauri Haav, VIIVI, costee, Mirella, Jami Faltin, Korelon, Turisti

LAUANTAI
Haloo Helsinki!, Gettomasa, SANNI, Isac Elliot, TUULI, Tupe., Bee, Etta, Ahti, Jore & Zpoppa

Himos Juhannus
Facebook | Instagram @himosjuhannus

himosjuhannus.fi


Ikäraja: K-18

Festivaalilippujen varausaika 2 päivää.
Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

 • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
 • Sisäänpääsy festivaalialueelle
 • Oma sisääntulokaista festivaalialueen porteilla
 • Omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat
 • Ilmainen narikka
 • Pääsy VIP-alueelle
 • VIP-ohjelmaa

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurimaksuvälineillä.

Myyntiin vain VIP 3 päivää. Päiväkohtaisia VIP-lippuja ei ole julkisessa myynnissä vuonna 2024.

MAJOITUS

Telttapaikka omalle teltalle
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle lipussa mainitulle ajalle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke.

Karavaanilippu

Karavaanilipulla voi tuoda karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto tai karavaanivaunu ja vetoauto) leirintäalueelle lipussa mainitulle ajalle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko

 1. karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
 2. karavaanivaunu sekä vetoauto tai
 3. karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

Matkaajalippu

Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muunnetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan majoituskäyttöön suunnitellun tai muokatun ajoneuvon ajalle torstai-sunnuntai. Matkaajalippu vaihdetaan Matkaajapaikkaan merkitsevään lappuun paikanpäällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Saunallisen ajoneuvon lippu

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Lippu vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään. HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Hiljainen lippu

Hiljaisen alueen lipun ostaessa asiakas sitoutuu noudattamaan hiljaisuutta aikavälillä 24.00-07.00. Hiljaisuuden toteutumista valvotaan tehostetusti. Huomioithan kuitenkin järjestyksenvalvonnasta aiheutuvan tai muualta tapahtuma-alueelta kantautuvan äänihaitan mahdollisuudet.

Juhannus-teltta

UUTUUS! Juhannus-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa. Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Juhannus-teltta sisältää:

 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Juhannus-telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka. Juhannus-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta. Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Premium Juhannus-teltta

UUTUUS! Glamping on nyt myös Himos Juhannuksessa! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi PREMIUM JUHANNUS-TELTTA.

PREMIUM JUHANNUS-TELTTA sisältää:

 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium-teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
 • Aamiaisboxi kahdelle hengelle.

Halutessasi voit majoittua PREMIUM JUHANNUS-TELTASSA myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 150€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä. PREMIUM JUHANNUS-TELTTA tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Autopaikka

Lippu autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle lipussa mainitulle ajalle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen tai sen läheisyyteen. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille ja heidän tavaroidensa säilytykseen, parkkipaikat muille asiakkaille ovat erikseen. Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Päiväparkki

Päiväparkki-lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä. 1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

WC-rannekkeet

Himoksella palvelevat Suomen vihreimmät vesi-WC:t tapahtuma-alueella. Pääset hyödyntämään vessoja hankkimalla itsellesi WC-rannekkeen! Suosittelemme ostamaan rannekkeen ennakkoon, jolloin vältyt ruuhkalta tapahtuma-alueen rannekkeenmyyntipisteillä. Alueelta löytyy myös runsaasti tavallisia veloituksettomia festarivessoja, mutta mikäli kaipaat mukavuutta niin WC-ranneke tarjoilee luksusta festivaalipäivääsi.

FESTARIBUSSIRANNEKE

Festaribussirannekkeella asiakas voi ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä.

HIMOS JUHANNUKSEN BUSSIMATKAT JYVÄSKYLÄÄN

Bussit lähtevät Himoksella Säyryläntien Festaribussi-pysäkiltä. Jyväskylässä bussit saapuvat Matkakeskukselle. Sama linja-auto pysähtyy Korpilahden keskusta 2 -pysäkillä.

SUNNUNTAI 23.6.
Himos klo 12.50 - Jyväskylän matkakeskus
Himos klo 12.50 - Korpilahti
Himos klo 16.00 - Jyväskylän matkakeskus
Himos klo 16.00 - Korpilahti

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää Nelonen Media Liven nettisivuilta!