EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23. - La 25.6.2022  /  Himos Park  /  Jämsä

Himos Juhannus 2022

Himos Juhannus 2022 Liput

HIMOS JUHANNUS 2022 - LIPUT & INFO

Vuoden kovimmat bileet Himoksella 23.-25.06.2022!

Himoksella esiintyvät livenä comebackin tekevä Tehosekoitin, tunnelman taatusti taivaisiin nostattava rapduo JVG sekä valtavaksi liveilmiöksi noussut Gasellit.

Lavalla nähdään myös maailmanluokan show'n tarjoileva pop-artisti Antti Tuisku, maamme parhaimpiin livebändeihin lukeutuva Haloo Helsinki! sekä Gettomasa, joka on tällä hetkellä yksi seuratuimmista suomiräpin tekijöistä.

Keskiyön juhannustunnelmaa nostavat myös kestosuosikit Teflon Brothers, suomalaisia tuntoja tulkitseva Arttu Wiskari, bilesuosikit Portion Boys ja Petri Nygård sekä suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman. Himos Parkin festarilavoille nousevat myös singlen ”En tarkoittanut sitä” viime perjantaina julkaissut BEHM sekä taitava laulaja ja lauluntekijä Vesala sekä monia, monia muita!

TORSTAI 23.6.
Tehosekoitin, Antti Tuisku, Vesala, Abreu, Gasellit, Spekti, Olavi Uusivirta

PERJANTAI 24.6.
JVG, SANNI, Gettomasa, Portion Boys, Petri Nygård, Erika Vikman, Arttu Wiskari, Aste, Costee, Juha Tapio

LAUANTAI 25.6.
Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, BEHM, Ellinoora, Anssi Kela, Vilma Alina, Jukka Poika, Ibe, Poju, Cledos

Himos Juhannus 2022
Facebook | Instagram @himosjuhannus

www.himosjuhannus.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle, jossa omat anniskelu- ja ravintolapalvelut sekä wc-tilat
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- VIP-asiakkaille suunnattua ohjelmaa
VIP-lippua ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Huomioithan, että osa ohjelmasta voidaan järjestää paikoissa, joissa on rajallinen kapasiteetti. 


MAJOITUS – HIMOS JUHANNUKSEN LEIRINTÄALUE

Himos Juhannuksen leirintäalue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle on noin 800m. Alueella on sekä sähköttömiä että sähköllisiä karavaanipaikkoja, sekä niin sanottuja matkaajapaikkoja busseille ja muille isommille kokonaisuuksille. Alueelle voi ostaa myös telttapaikan, sekä autopaikan teltan viereen.
Jokaisella majoittujalla tulee olla festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti. Eli:
- 3 päivän lipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. 3 päivän lipulla voi saapua myös pe tai la, jos ei ehdi to vielä paikalle.
- 2 päivän pe-la lipulla voi majoittua perjantaista sunnuntaihin.
- Lauantain lipulla voi majoittua lauantaista sunnuntaihin. Näin ollen torstain ja perjantain päivälipuilla tai to-pe 2pv lipulla ei voi majoittua leirintäalueella, sillä alueelta ei voi poistua pelastus, liikenne ja tapahtumaturvallisuuden vuoksi kesken tapahtuman.

Lisätiedot: www.himosjuhannus.fi/majoitus

BOX-MAJOITUS
Box-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m.
Box-majoitus sisältää sängyt ja patjat 2 hengelle, pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Boxi on lukittavissa. Hinta sisältää lisäksi yhden autopaikan parkkialueelta.

BOX-majoitukseen on mahdollista ostaa Peitto, tyyny sekä liinavaatteet lisätuotteena, Boxin oston yhteydessä. Lisäpalveluita ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin toimitamme lisätuottet.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Himos Juhannuksen leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

KARAVAANILIPPU
Karavaanilipulla voi tuoda leirintäalueelle karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Sähkölliset & sähköttömät paikat myydään erikseen.

MATKAAJALIPPU
Matkaajalipulla voi tuoda leirintäalueelle suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Sähkölliset & sähköttömät paikat myydään erikseen.

PARKKIPAIKAT

AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA
Autopaikkalipulla voi tuoda leirintäalueelle, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, parkkipaikat on erikseen.

PÄIVÄPARKKI
Päiväparkkilipulla voi pysäköidä auton päiväparkkialueelle. Alue sijaitsee festivaalialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.
3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su. 1 päivän parkkilipulla aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti. Pysäköinti päiväparkkialueella to klo 12 - pe klo 1

LISÄTUOTTEET

WC-RANNEKKEET
Ranneke oikeuttaa käyttämään Himoksen vesiwc-tiloja eli Suomen vihreimpiä vessoja. Vesiwc:t sijaitsevat Terassiravintola Riemun alimmassa kerroksessa.

FESTARIBUSSIRANNEKE
Festaribussirannekkeella asiakas voi ajaa koko viikonlopun ajan festaribusseilla. Ilman ranneketta bussikuljetukset maksavat erikseen. Irtoliput on mahdollista ostaa vain bussista paikan päältä.

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.