EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6. - Su 9.6.2024  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2024

Hiljaisuus-festivaali 2024 Liput

Monitaiteinen Hiljaisuus-festivaali järjestetään Kaukosen kylässä Kittilässä 6.-9.6.2024.

Tuleva festivaali täyttää Kaukosen kylän monipuolisella taiteella festivaalitapahtumien levittäytyvät eri puolille Kaukosen kylää Ounasjoen molemmin puolin.

Torstai-iltana, festivaalin avajaisten jälkeen ensiesityksensä saa espanjalaisen Carla Carnereron sooloteos Tropismo. Teoksessa nähdään sirkustaiteilijan ja diabolon tarinankerrontaa. Perjantai-iltapäivällä kantaesitetään säveltäjä Maija Hynnisen ja sirkustaiteilija Aino Savolaisen yhteistyönä syntynyt teos Olotiloja, jossa Savolainen kuljettaa cyr-renkaansa halki Maija Hynnisen säveltämän musiikin. Perjantai-illan ohjelmistossa kuullaan myös täyteläinen Lapin Kamariorkesterin konsertti Yöauringon maa Ojanperän hallissa, jossa nautitaan musiikin lisäksi Jukka Huitilan tila- ja valosuunnittelusta.

Sirkuksen ja musiikin yhteistyöstä on versonut useita erilaisia teoksia, joita festivaaliyleisö pääsee saattamaan näyttämölle ensimmäistä kertaa. Hiljaisuus-festivaalilla kantaesitetään neljä sirkusteosta sekä viisi uutta sävellystä. Kaikki kantaesitettävät teokset ovat syntyneet Hiljaisuuden ja sen yhteistyökumppaneiden tilaamina. Kaukosessa teokset saavat yhdeksi päähenkilökseen luonteikkaat tilat, joihin esitykset ja musiikki sovitetaan.

Koko festivaaliohjelmisto julkistetaan maaliskuussa 2024. Kolme tapahtumaa ovat ennakkomyynnissä jo nyt. Festivaalia järjestää kittiläläinen Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry. Festivaalin lipunmyynti, kahvila, baari sekä INFO sijaitsevat Kaukosen Työväentalolla. Hiljaisuus-festivaalille on helppo tulla junalla ja linja-autolla, lentäen tai omalla autolla. Linja-autopysäkiltä on n. 1 km matka Työväentalolle.

Lisätietoja Hiljaisuus-festivaalista ja ohjelmistosta löydät osoitteesta www.hiljaisuusfestivaali.fi

Tervetuloa Hiljaisuus-festivaalille Kaukoseen!

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Liput

Festivaalipassi:

Festivaalipassilla voit osallistua kaikkiin Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin Kaukosen kylällä 6.-9.6.2024.

Festivaalipassilla pääset ensimmäisten joukossa sisään esityksiin ja konsertteihin, ja varmistat näin parhaat paikat seurata esityksiä. Passi on myynnissä vain rajoitetun ajan, 31.3.2024 saakka.

Paperinen lippu vaihdetaan laminoituun kaulapassiin Hiljaisuus-festivaalin INFO-pisteessä 6.6.2024 alkaen.

Sarjaliput:
Sarjalippu sisältää neljä pääsylippua valitsemiisi Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin.
Voit lunastaa yksittäiset tapahtumaliput sarjalippusi koodilla tapahtumakohtaisesti. Varaamalla tapahtumakohtaiset ajoissa varmistat paikkasi esityksiin.

Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten voit halutessasi lunastaa sillä liput esimerkiksi koko perheellesi yhteen festivaaliohjelmiston esitykseen. Sarjalippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

Sarjalipun käyttöohje:

  • Valitse haluamasi esitys
  • Valitse lipputyypiksi "Lippu sarjakortilla"
  • Syötä sarjalipun 13-numeroinen koodi pop up -ikkunaan avautuvaan kenttään
  • Paina OK
  • Täytä tietosi ja lipun lunastettuasi se toimitetaan PDF:nä sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei