EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 8. - Su 11.6.2023  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2023

Hiljaisuus-festivaali 2023 Liput

Monitaiteinen Hiljaisuus-festivaali järjestetään Kaukosen kylässä Kittilässä 8.-11.6.2023.

Festivaaliohjelmistossa nähdään kotimaisia ja kansainvälisiä artisteja sirkustaiteen ja musiikin aloilta sekä kuullaan uutta ja klassista musiikkia. Festivaalin yli 20 tapahtumaa levittäytyvät Kaukosen kylään Ounasjoen molemmin puolin. Lauantain puutarhakonsertti kutsuu festivaalivieraita myös Kaukosen Puutarhan kasvihuoneisiin.

Tämän vuoden festivaalilla nähdään monipuolista sirkustaidetta. Osana ohjelmistoa ensiesitetään neljä tilausteosta, joiden parissa taiteilijat ovat työskennelleet jo pitkään ennen festivaalille saapumistaan. Ensiesityksen saa festivaalilla myös säveltäjä Lauri Supposen sävelteos Solsirépifpan. Useissa teoksissa yhdistyy musiikki, sirkustaide ja tilallinen suunnittelu.

Festivaalia järjestää kittiläläinen Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry ja tapahtumapaikkoina toimivat Kaukosen luonteikkat talot, hallit, pirtit ja ladot. Festivaalin lipunmyynti, kahvila, baari sekä INFO sijaitsevat Kaukosen Työväentalolla. Hiljaisuus-festivaalille on helppo tulla junalla ja linja-autolla, lentäen tai omalla autolla. Linja-autopysäkiltä on n. 1 km matka Työväentalolle.

Lisätietoja Hiljaisuus-festivaalista ja ohjelmistosta löydät osoitteesta www.hiljaisuusfestivaali.fi

Tervetuloa Kaukoseen!

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Mitämeri - muovimeren tarinoita esitetään 8.6. to-pe välisenä yönä (klo 24:00)

Liput

Festivaalipassi:

Festivaalipassi oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Hiljaisuus-festivaalin 2023 esityksiin ja konsertteihin sekä iltaklubeille. Lippu vaihdetaan kaulanauhapassiiin festivaalin INFO-pisteessä 8.6. klo 16 alkaen Kaukosen Työväentalolla (Tökärinkuja, Kaukonen). Tapahtumissa ei ole numeroituja paikkoja, mutta festivaalipassilla pääsee ensimmäisenä sisään.

Festivaalipassin myynti päättyy 28.5.

Passit vaihdetaan kaulanauhapasseihin 8.6. klo 16 alkaen Kaukosen Työväentalon lipunmyynnissä. Muita lippuja ei vaihdeta.

Sarjaliput:

Sarjalippupakettiin sisältyy neljä pääsylippua vapaavalintaiseen Hiljaisuus-festivaalin esitykseen. Sarjaliput eivät ole henkilökohtaisia, vaan niitä voidaan käyttää myös ryhmälippuina. Sarjalipun ostaneiden tulee tehdä paikkavaraus esitykseen Tiketin kautta. Takaamme sarjalippujen ostajille paikan kaikissa esityksissä 20.5. asti. Sen jälkeen paikkoja voi varata niihin näytöksiin joissa on tilaa.

Sarjalipun käyttöohje:

  • Valitse haluamasi esitys
  • Valitse lipputyypiksi "Lippu sarjakortilla"
  • Syötä sarjalipun 13-numeroinen koodi pop up -ikkunaan avautuvaan kenttään
  • Paina OK
  • Täytä tietosi ja lipun lunastettuasi se toimitetaan pdf:nä sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Sarjalipun myynti päättyy 28.5.

Kaukosen Työväentalo
99110, Kaukonen