EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8. - Su 12.6.2022  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2022

Hiljaisuus-festivaali 2022 Liput

Monitaiteinen Hiljaisuus-festivaali järjestetään Kaukosen kylässä Kittilässä 8.-12.6.2022. Festivaaliohjelmisto tuo yhteen erityisesti nykysirkuksen ja klassisen musiikin teoksia ja tekijöitä. Festivaalia järjestää kittiläläinen Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry ja tapahtumapaikkoina toimivat Kaukosen Työväentalo ja Urheilutalo, Särestönimi-museo, Ojanperän halli, sekä paikalliset pirtit ja tuvat Kaukosessa.

Hiljaisuus-festivaalilla kantaesitetään useita festivaaliviikon aikana syntyviä uusia taiteidenvälisiä yhteistyöteoksia muun ohjelmiston lomassa. Taiteellisen heittäytymisen kokeminen luonteikkaissa tiloissa tekee Hiljaisuus-festivaalista omaleimaisen.

Hiljaisuus-festivaalille on helppo tulla junalla ja linja-autolla, lentäen tai omalla autolla. Linja-autopysäkiltä on n. 1 km matka Työväentalolle, jossa sijaitsee lipunmyynti, kahvila baari sekä INFO. Lähes kaikki tapahtumapaikat ovat kävelymatkan päässä toisistaan.

Koko festivaaliohjelmiston löydät osoitteesta www.hiljaisuusfestivaali.fi

Tervetuloa Kaukoseen!

www.hiljaisuusfestivaali.fi


Tapahtuman ikäraja riippuu esityksestä.