EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.6.2019  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2019
Festivaaliklubi: Quantum Tangle & Uyarakq klo 22:00

Hiljaisuus-festivaali 2019 Liput

Katso koko Hiljaisuus-ohjelmisto täältä.

Quantum Tangle on kanadalainen vanhan maailman ääniä ja uuden maailman hohtoa yhdistävä Juno-Awards palkittu ryhmä. Greyson Gritt, Tiffany Ayalik ja Inuksuk Macka luovat äänimakuja eri puolilta Pohjois-Kanadaa, yhdistämällä kurkkulaulua, kummittelevia melodioita ja perinteisiä legendoja. Ayalik ilmentää karismaattisesti tarinoita laulun kautta, Gritt täydentää niitä sielullisella bluesilla, kun taas Mackay tarjoaa perkussiivisen maiseman luoden aisteja herättävän kokemuksen.

Esiintyjät | Performers
Tiffany Ayalik
Gray Gritt
Kayley Inuksuk Macka

Aqqalu Berthelsen, joka tunnetaan paremmin nimellä Uyarakq, on grönlantilainen eletronisen musiikin artisti, tuottaja ja DJ. Hänen musiikillinen taustansa on vaihdellut metallista funkkiin ja nykyään hän on merkittävä igloo musiikin tuottaja. Igloo musiikki on housesta jalkautuva tyylilaji. Hän on myös hip hop tuottaja ja työskennellyt rap-artistien kanssa eri puolilta maailmaa. Vuonna 2016 Berthelsen ja grönlantilainen räppäri Peand-El olivat ehdolla Nordic Councils Music palkinnon saajiksi yhteisestä työstään Kunngiitsuuffik.

Berthelsen tunnetaan Grönlannissa myös Tarrakin suureksi hitiksi nouseen esikoisalbumin tuottajana. Tällä hetkellä hän pitää majapaikkaa Inarissa.

Esiintyjä | Performer'
Aqqalu Berthelsen

www.hiljaisuusfestivaali.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00

Liput ovelta 20€, mikäli jäljellä.