EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5. - Su 9.6.2019  /  Kaukosen Työväentalo  /  Kaukonen

Hiljaisuus-festivaali 2019

Hiljaisuus-festivaali 2019 Liput

Hiljaisuus-festivaali järjestetään tänä vuonna jo kymmenennen kerran Kaukosen kylässä Kittilässä 5.-9.6.2019. Hiljaisuus-festivaali on taidetapahtuma, jonka monitaiteinen ohjelmisto sovitetaan pienen lappilaisen kylän pirtteihin, pihoille ja kylätien varrelle. Festivaalin sydän on Kaukosen Työväentalo.

Festivaalin monipuolinen ohjelmisto koostuu esityksistä nykysirkuksen, tanssin ja teatterin aloilta, konserteista, työpajoista, keskusteluista sekä uusista Kaukosen kylässä syntyneistä monitaiteisista ja tilasidonnaisista teoksista. Festivaalin taiteellisina johtajina toimivat Henna Kaikula ja Mikko Perkola.

Hiljaisuus-festivaalia järjestää kittiläläinen Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry. Festivaalin lisäksi yhdistys ylläpitää taiteilijaresidenssiä Kaukosen kylässä, järjestää ympärivuotista konsertti- ja esitystoimintaa Kittilässä sekä edistää taiteen tekemisen mahdollisuuksia Lapissa muun muassa kansainvälisen verkostotyön kautta. Hiljaisuus-festivaali palkittiin sirkustaiteen valtionpalkinnolla vuonna 2017.

Festivaalipassilla voit osallistua kaikkiin Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin Kaukosen kylässä ja Kittilän kirkonkylällä 5.-9.6.2018.

Festivaalipassilla pääset ensimmäisten joukossa sisään esityksiin ja konsertteihin, ja varmistat näin parhaat paikat seurata esityksiä. Passi sisältää myös kuljetukset Kaukosen kylän ja Kittilän välillä myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Sarjalippu sisältää neljä pääsylippua valitsemiisi Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin Kaukosen kylässä ja Kittilän kirkonkylällä. Voit lunastaa yksittäiset tapahtumaliput sarjalippusi koodilla, kun ohjelmisto on julkistettu. Kun varaat yksittäiset tapahtumalippusi 22.5.2019 mennessä, varmistat paikkasi myyntitilanteesta riippumatta. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten voit halutessasi lunastaa sillä liput esimerkiksi koko perheellesi yhteen festivaaliohjelmiston esitykseen. Sarjalippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

Ohjelmisto julkistetaan aikatauluineen toukokuun 2019 alussa.

www.hiljaisuusfestivaali.fi/


Tapahtuman ikäraja riippuu esityksestä.

Lippujen hinnat nousevat ovihintoihin Ke 5.6 klo 10:00.