EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 6. - Su 10.6.2018  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Hiljaisuus-festivaali 2018

Hiljaisuus-festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Hiljaisuus-festivaali järjestetään jo yhdeksättä kertaa. Kyseessä on paikkasidonnainen esittävän taiteen festivaali, jonka paikkana toimii Kaukosen kylä Kittilässä. Vuoden 2018 ohjelmisto koostuu yli kahdestakymmenestä yksittäisestä tapahtumasta.

Festivaali tarjoaa yleisölleen mahdollisuuden kokea kansainvälisiä nykysirkusesityksiä ja korkeatasoista konsertteja lappilaisessa kyläympäristössä. Esitykset sovitetaan ainutkertaisiin esitystiloihin: kylän taloihin ja ympäröivään luontoon.

Festivaalin sydän on Kaukosen kylässä, jonka lisäksi konsertteja ja esityksiä järjestetään myös Kittilän keskustassa ja Särestöniemi-museossa. Rauhallinen kylämiljöö ja festivaalin vilinä luovat kontrastin, joka on Hiljaisuus-festivaalin ydin. Ohjelmiston suunnittelevat festivaalin taiteelliset johtajat säveltäjä Outi Tarkiainen ja sirkustaiteilija Henna Kaikula.

Koko ohjelmisto aikatauluineen löytyy festivaalin verkkosivuilta.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.


Festivaalipassi oikeuttaa ottamaan osaa Hiljaisuuden tapahtumiin Kaukolassa ja Kittilässä 6.-10.6.2018. Hiljaisuuden vuodenajat -konsertti ei sisälly passiin.

Festivaalipassi-lippu vaihdetaan passiin Festivaali-infossa 6.6.2018 klo 10:00 alkaen. (Kaukosen työväentalo Tökärintie, 99110 Kaukonen)

Kittilän Urheiluhalli
Havutie 6, 99100,
Särestöniemi-museo
Särestöntie 880, 99110,