EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22. - La 23.3.2024  /  Särestöniemi-museo  /  Kaukonen

Hiljaisuuden vieraana -konsertti: Erik Bosgraaf & Jorrit Tamminga

Hiljaisuuden vieraana -konsertti: Erik Bosgraaf & Jorrit Tamminga Liput

Euroopan konserttisaleja kiertänyt Erik Bosgraaf saapuu maaliskuussa konsertoimaan Kaukosen kylään. Alankomaalaisella Bosgraafilla on erityinen kyky luoda suuria musiikillisia kokonaisuuksia pienellä instrumentillaan. Nokkahuilun historia ulottuu keskiajalle saakka, mutta sen monipuolinen ja miellyttävä ääni taipuu myös uuteen taidemusiikkiin. Ennen 1950-luvun oman aikamme musiikkia nokkahuilua on hyödynnetty erityisesti renessanssin ja barokin ajan musiikissa ja monissa sen ajan klassikkosävellyksissä.

Erik Bosgraafin Dobbelgänger-konsertti on osa Hiljaisuuden vieraana -konserttisarjaa. Särestöniemi-museon konsertissa Bosgraaf esiintyy yhdessä äänisuunnittelija Jorrit Tammingan kanssa. Keskiaikaisten, puisten nokkahuilujen pehmeä äänimaailma saa mielenkiintoisen kumppanin äänimanipulaatiosta, kun huilun akustinen ääni muunnetaan digitaalisten muokkausten avulla tästä maailmasta irrallaan olevaksi, kuin alkuperäisen äänen kaksoisolennoksi. Jorrit Tammingan live-elektroniikka monistaa, kaiuttaa sekä nostaa nokkahuilun herkimpiä elementtejä esiin. Konserttiohjelma sisältää sekä improvisaatiota että sävellettyä musiikkia.

Doppelgänger-konsertin tilasuunnittelusta vastaa valosuunnittelija Jukka Huitila. Erityinen valo- ja tilasuunnittelu syventää konserttikokemusta ja avaa musiikilliseen kokonaisuuteen myös visuaalisen ulottuvuuden.

Konsertti on osa Hiljaisuuden vieraana -konserttisarjaa ja sen toteuttaa kittiläläinen Hiljaisuus ry yhteistyössä Särestöniemi-museon ja Kittilän kulttuuritoimen kanssa.

Työryhmätiedot:

Nokkahuilut
Erik Bosgraaf

Äänisuunnittelu & live-elektroniikka
Jorrit Tamminga

Valosuunnittelu
Jukka Huitila

Konsertin suunnittelu
Lauri Sallinen

Paikka:
Särestöniemi-museon Ateljee, Särestöntie 880, Kittilä

Ajankohta:
22.3.2024 klo 18:00
23.3.2024 klo 16:00

www.hiljaisuusfestivaali.fi/hiljaisuudenvieraana


Ikäraja: Ikärajaton

Lipunmyynti ovelta alkaa 30 min ennen konserttia Särestöniemi-museon kahviossa. Ovet aukeaa Särestöniemi-museon Ateljeessa 10 min ennen esitystä.

Numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto 1h, ei väliaikaa.

Kuntalaislippu on tarkoitettu Kittilässä vakituisesti asuville kuntalaisille. Kuntalaisuus tarkastetaan lipuntarkastuksen yhteydessä. Lipputyyppi on Kittilän kunnan kulttuuritoimen tapa kannustaa kuntalaisia osallistumaan erilaisiin kulttuuritapahtumiin Kittilässä. Kuntalaislippuja myynnissä rajoitettu määrä ja se on samanhintainen lapsille ja kaikille alennusryhmille.

Särestöniemi-museo
Särestöntie 880, 99110, Kaukonen