EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.4.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

Hidria Spacefolk + Polymoon

Hidria Spacefolk + Polymoon Liput

Pian kaksi vuosikymmentä kotimaisen psykedeelisen rockin hämyisessä ytimessä operoinut Hidria Spacefolk juhlistaa kaksikymppisiään G Livelab Helsingissä seuranaan avaruusrock-yhtye Polymoon. 1990-luvun loppupuolella Lohjan hippikommuunissa perustettu kokoonpano on ehtinyt niittää laajaa mainetta omintakeisella avaruusprogellaan, joka perustuu junnaavan sykkiville konerytmeille, itämaisille tunnelmille ja melodioille, jotka johdattelevat kuulijan lämpimän svengaavaan transsiin. "Hid­ria Spa­ce­folk sin­kou­tui parikymmentä vuot­ta sit­ten stra­tos­fää­riin ja jat­kaa sei­laa­mis­ta or­bi­taa­lil­laan oman ast­ro­fyy­si­sen yti­men­sä ym­pä­ri, jät­tä­en kuin ko­meet­ta jäl­keen­sä pyrs­töl­li­sen psy­ke­dee­liä sä­ke­nöi­vää sä­vel­ku­dos­ta, joka tii­vis­tyy ja syök­see kuu­li­jan­sa koh­ti sy­vem­piä sfää­re­jä ja tie­toi­suu­den uu­sia ta­so­ja."

Juhlallisuudet avaa vastikään Svart Records -levymerkillä Caterpillars of Creation -debyyttialbuminsa julkaissut Polymoon. Tampereelta ponnistavan viisikon musiikki henkii mystistä ja toismaailmallista tunnelmaa vyöryvillä fuzz-kitaroilla höystettynä. Nämä elementit muodostavat yhtyeen suonissa virtaavan shoegaze-vaikutteisen purppuranvärisen nektarin, jossa vuorottelevat euforian ja melankolian pyörteet. Yhtye kuvailee itse itseään "lopunajan orkesteriksi" ja "salamyhkäisyyden kosmisen verhon takana oleilevaksi muodottomaksi entiteetiksi".

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 29.4.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot