EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.12.2018  /  Semifinal  /  Helsinki

Hi-Five Quintet, Bulletproof

Hi-Five Quintet, Bulletproof Liput

Ladataan…

Hi-Five Quintet FB

Bulletproof FB

Soittoajat:
21:00 Bulletproof
22:30 Hi-Five Quintet

Hi-Five Quintet

Helsinkiläinen Hi-Five Quintet on muutama vuosi sitten perustettu perinteistä rhythm & bluesia ja soulia soittava kokoonpano. Ohjelmisto koostuu pääosin tunnetuista kappaleista, joita ovat esittäneet mm. Ruth Brown, Etta James, Marvin Gaye ja Wilson Pickett. Mukana ohjelmistossa on myös bändin omia kappaleita, joihin lukeutuu bändin ensimmäinen julkaisu 'Mistreating the Mrs.' Bändin kokoonpanon kruunavat kitara/basso/rummut-yhdistelmän lisäksi saksofoni ja laulaja Saara Koivisto, jonka voimakas ääni on bändin varsinainen kruununjalokivi.

Bulletproof

Bulletproof on Helsingistä kotoisin oleva country-bändi, joka on tullut tutuksi country-yleisölle vuodesta 2012 lähtien. Bändin ohjelmisto on monipuolinen kattaus country-musikkia aina 50-luvulta tähän päivään. Johnny Cash, Buck Owens ja monet muut tunnetut country-artistit ovat edustettuna ohjelmistossa. Nelimiehisessä kokoonpanossa soivat Telecaster ja steelkitara, niinkuin country musiikissa pitääkin. Bulletproof on aitoa country-musiikkia.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-02:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella