EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.9.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Hexvessel + Unfyros

Hexvessel + Unfyros Liput

Iso-Britannian vihreillä ylängöillä luotu ja Suomen taianomaisissa metsissä muovattu Hexvessel välittää kappaleillaan tarinoita, joissa kertoja ja kuulija sulautuu yhdeksi.
Hexvessel on suomalaistuneen englantilaismuusikon Mat ”Kvohst” McNerneyn (mm. Code, Dødheimsgard, Grave Peasures) perustama kokoonpano, josta on vuosien saatossa muodostunut oikea loitsujen ja tarinoiden noidankattila.

Vaikka Hexvesselin musiikissa on kuultavissa runsaasti kaikuja muinaisista viisausperinteistä, kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen kansanmusiikkiyhtye. Hexvessel on rockbändi, joka kulkee omaa lumottua polkuaan. Yhtyeen musiikkia on verrattu mm. Shirley Collinsiin, Fairport Conventioniin, Mahavishnu Orchestraan sekä Nick Caveen. On täysin perusteltua sanoa, että Hexvessel on luonut syvän omalaatuisen soundinsa, joka on yhtäaikaisesti sekä muinainen että nykyaikainen.

Hexvessel on historiansa aikana ollut kaksi kertaa ehdolla Emma-gaalassa, löytänyt tiensä useille kotimaisille soittolistoille sekä voittanut kaksi Femma-palkintoa. Kansainvälisesti Hexvessel on ollut ehdokkaana mm. Metal Hammer- sekä Prog Magazine Awardseilla.

Taiteisiin, kulttuuriin ja ajankohtaisiin uutisiin keskittyvä Noisey-lehti kirjoitti yhtyeestä seuraavaa: “Weaving English folk, lilting Americana, and mushroom-induced psychedelia, Hexvessel are The Doors misplaced and found wandering the vast forests of Finland.”

Illan avaa oululainen black heavy metal -yhtye Unfyros.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02


Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 29.9.2023 19:00.