EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Hexvessel, Unfyros

Hexvessel, Unfyros Liput

Hexvessel ja Unfyros keikalla Kuudennella Linjalla

Suomalaistuneen englantilaismuusikon Mat ”Kvohst” McNerneyn perustama Hexvessel soittaa syksyn ainoan Helsingin-keikkansa Kuudennella Linjalla lauantaina 30. syyskuuta!

Hexvessel palaa kuudennella albumillaan Polar Veil, joka muuttaa yhtyeen soundia ennenkuulumattoman radikaalilla tavalla. Öisten metsänhenkien riivaamana McNerney on manannut esiin varhaisvuosiensa haamut ja luonut kylmän, metallisen hymnin pohjoiselle. Vaikka Polar Veil kuulostaa tunnistettavasti tekijältään, tällä kertaa psykedeelinen folk tekee tilaa black metallille ja doom rockin tunnelmille, goottilaiset sävyt pohjavireenä värähdellen.

McNerney on musiikillisella urallaan ollut monipuolinen, kuin shamanistinen muodonmuuttaja, ja uutta albumia luodessaan hän rakensi itselleen studion hirsivajaan ja sulkeutui sinne talveksi 2022 vain luonnon hiljainen yksinäisyys inspiraationaan. Polar Veil ammentaa innoitusta McNerneyn pitkän taiteilijauran keskeisistä elementeistä, ja albumi hehkuu syvää yksinäistä tutkiskelua ja sillä kaikuvat henkilökohtaisen henkisen transsendenssin teemat. Polar Veil on rohkea teos luontomystiikkaa musiikin kautta tutkiskelevalta taiteilijalta, joka ei pelkää luoda itseään uudestaan. Svart Records julkaisee albumin 22.9.2023.

Illan avaa oululainen black heavy metal -yhtye Unfyros.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.