EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Heviteemu (Levyjulkkarit)

Heviteemu (Levyjulkkarit) Liput

Heviteemu julkaisee debyyttialbuminsa Pahoinvoiva Sukupolvi ja se kuullaan ensimmäistä kertaa livenä On the Rocksissa helmikuussa. Liput levyjulkkareihin myynnissä nyt ennakkoon Tiketissä!

YleX Läpimurto 2021 -listauksessakin huomioitu Heviteemu on emovaikutteisen musan suurlähettiläs. Turkulaislähtöinen, sittemmin helsinkiläistynyt artisti operoi vaikutteiden suhteen hyvin laajalla skaalalla. Hän aloitti rumpujen soiton metallibändissä jo 6-vuotiaana. Myöhemmin artistin elämään tuli vahvasti kitaransoitto ja laulaminen brittiläisen poprock-musiikin kautta. Toisaalta hänen tuotannossaan voi kuulla elementtejä myös rap-musiikin eri alalajeista.

Oman soolouransa ohella Heviteemu on Emma-ehdokkuudella tunnustettu tuottaja ja biisinkirjoittaja. Hänen työtään on kuultu mm. SANNIn, JVG:n, Anna Puun ja Olavi Uusivirran, Mouhouksen, Anssi Kelan sekä erityisesti costeen kappaleilla. Tämän lisäksi artistin on voinut bongata vierailevana tähtenä muutamankin esiintyjän livekokoonpanosta kitaristin ominaisuudessa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-23:30

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä. Keikkalippu oikeuttaa jäämään myöhäisillan dj-klubille. 

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 25.2.2023 20:00.