EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.2.2023  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Hevisaurus – Sawohousen Perhepäivä

Sawohouse Underground: Hevisaurus – Sawohousen Perhepäivä Liput

Hevisaurus - Sawohousen Perhepäivä

Sawohousen tanner tömisee helmikuun alussa, kun Hevisaurukset huutaa RÄYH!

Sawohouse Undergroundiin rakentuu helmikuun 4. päivä suuri Lastenmaailma, josta ohjelmaa löytyy kaiken ikäisille. Päivän päättää neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus!

Kokoperheen tapahtuma sisältää:

Lelukauppa Partasen Lastenmaailma tarjoilee elämyksiä vauvasta vaariin! Lastenmaailmasta löytyy erilaisia leikkipisteitä, kasvomaalausta, pomppulinna ja muita aktiviteettipisteitä – sekä tietenkin lastenhahmoja.

MisseKissa on lapsiperheiden rakastama lastenhahmo, jonka vuorovaikutteinen musiikkiesitys saa lapset iloitsemaan, laulamaan ja liikkumaan. MisseKissa on levyttänyt yhdessä Mikko Alatalon ja Soffin kanssa Känkkäränkkä 2.0-kappaleen.

MisseKissa esiintyy päivän aikana, sekä on leikissä mukana Lelukauppa Partasen Lastenmaailmassa. Päivässä mukana myös Lasten festivaali buffet-pöytä ja paljon muuta.

sawohouse.fi/underground/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 13:00
Showtime 15:30

Ovet Lastenmaailmaan avautuvat 13.00
Showtime: Hevisaurus 15.30

Myynti loppuu 4.2.2023 13:00.