EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.10.2020  /  Luola Events  /  Punkaharju

BLC Telecom presents: Hevisaurus

BLC Telecom presents: Hevisaurus Liput

Luola Events ja BLC Telecom ylpeänä esittävät: Hevisaurus Punkaharjun upeassa luolastossa!

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat -esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Uusin studioalbumi Mikä minusta tulee isona? julkaistiin syyskuussa 2017 ja uuden albumin nimeä kantava jurahevimusikaali sai ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa.

Lauantaina 17.10.2020 tämä supersuosittu yhtye saapuu esiintymään Punkaharjulle Tuunaansaaren luolastoon. Luola Eventsin kanssa tapahtumaa on mahdollistamassa pääyhteistyökumppanina BLC Telecom.

Tapahtuman yhteyteen on suunnitteilla myös koko perheelle sopivaa oheistoimintaa. Siitä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

www.facebook.com/LuolaEvents
www.luolaevents.fi

www.luolaevents.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:30

Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

HUOM! Mahdolliset koronarajoitukset voivat vaikuttaa tapahtuman käytännön järjestelyihin. Poikkeuksista tiedotetaan tarvittaessa myöhemmin. Mahdollisten rajoitusten vuoksi tapahtumaan myydään vain numeroimattomia paikkoja.