EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.9.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Herra Ylppö & EX

Herra Ylppö & EX Liput

Maj Karmasta ja Ihmiset-yhtyeestään tuttu Herra Ylppö juhlistaa uuden bändinsä esikoislevyn ilmestymistä suuntaamalla mittavalle Suomen-kiertueelle

"Mielenkiintoista ja hyvällä tavalla haastavaa lähteä taas uuden yhtyeen kanssa keikoille. Elämäni ensimmäinen trio. Soitamme uuden EX-kokoonpanon biisejä sekä myös IHMISET-yhtyeen matskua. Onkin ollut jo ikävä kuulijoitamme ja kaikki uudetkin kasvot ovat tervetulleita", Herra Ylppö kertoo.
 
Ensimmäisen singlensä "Parisängyn lakanat" syyskuussa 2019 julkaisseen yhtyeen "Lovi"-debyyttialbumi ilmestyi 7.2.2020. Levy on teema-albumi, jonka kaikki kappaleet kertovat parisuhteen päättymisestä ja eron eri vaiheista.
 
"Mutta ei tämä ole katkera tilitys, vaan toiveikas selviytymistarina. Elämäni kauheimmat vaiheet synnyttivät urani kauneimmat laulut. Vihan jätin pois. Se on onneksi aina ohi menevä tunne. Ei sellaista halua tallettaa jälkipolville. Tämä on pop-albumi, urani ensimmäinen."- Herra Ylppö kertoo.
 
Herra Ylppö & EX on: Herra Ylppö / Joel Attila / Hamid Moeini

Facebook
Instagram
Youtube

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tapahtuman aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Myynti loppuu 26.9.2020 23:59.