EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9.11.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Herald (EST), Crimson Day, Machinae

Herald (EST), Crimson Day, Machinae Liput

Ladataan…

Menestyksekkään Suomen kiertueen jälkeen CRIMSON DAY lyö hynttyyt yhteen virolaisen metallijätin HERALDIN kanssa ja suuntaa marraskuussa uudelleen tien päälle! The Tunnel Vision -kiertue vie bändit Suomenlahden kummallekin puolen - aina Tampereelta Tarttoon! Loosessa mukana myös melodisen metallin kestosuosikki MACHINÆ.

Niin kriitikoiden kuin yleisönkin vakuuttanut Crimson Dayn At The Mountains Of Madness -albumi vei yhtyeen keväällä kattavalle Suomen kiertueelle ja nyt aika valloittaa myös osa Baltiaa. The Tunnel Vision-kiertueella kuullaan Crimson Dayn kappaleita bändin koko uran ajalta aina ensimmäiseltä Crimson Day EP:ltä At The Mountains Of Madness -levyn hulluuteen. 

Herald on vuonna 2000 perustettu Viron metallilegenda. Takana on kolme täyspitkää albumia ja tusinoittain keikkoja. Heraldin viimeisin, vuonna 2015 julkaistu Masin -levy keräsi kotimaassaan suuren suosion, ja se palkittiinkin Best Metal Album -palkinnolla Estonian Music Awardsissa sekä sai kunniakseen vuoden single-palkinnon Linnaleht-lehdeltä kappaleella Kone. Viron kielellä laulettu perinteinen heavy metal siis elää ja voi hyvin. 

Illan kolmantana yhtyeenä yhtyeenä tykittää kivikova MACHINÆ, jonka soundia voisi kuvata Stone Sourin ja Amorphiksen rankemmaksi siitokseksi. Tämä hevonen hirnuu kovaa!

Facebook tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 8 €, mikäli jäljellä.