EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 10.11.2020 - Pe 31.12.2021

Henry's Pubin lahjakortti

Henry's Pubin lahjakortti Liput

Vuonna 1970 avattu Henry's pub on Kuopion legendaarisin juottola ja tunnetuin keikkapaikka. Jo yli 30 vuotta joka viikko elävää musiikkia tarjonneen Henkan ohjelmistosta löytyy laajalla skaalalla kotimaisia huippuartisteja, mielenkiintoisia ulkomaalaisia vierailijoita sekä paikallisia tuoreita akteja.

Unohda lahjapulmat ja osta Henkan keikkalahjakortti lahjaksi elävän musiikin rakastajalle!

www.henryspub.net


Lahjakortti käy maksuvälineenä Kuopion Henry's Pubin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä (Kuopiossa Sokos) tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tällöin saat jäljelle jäävästä lahjakortista uuden lahjakortin, joka voimassaolo alkaa alusta. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Voi maksaa ostoksesi lahjakortilla valitsemalla ensin haluamasi liput ja syöttämällä maksuvaiheessa lahjakorttisi numeron. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä R-kioskilla.