EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.8.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

HENRIK! tuplajulkkarit: Psalmit & Uusi Testamentti, Sorsajengi, Tomutonttu

HENRIK! tuplajulkkarit: Psalmit & Uusi Testamentti, Sorsajengi, Tomutonttu Liput

Tapahtuma on siirtynyt! Ostetut liput käyvät uudelle tapahtumapäivälle sellaisenaan, eikä lippuja tarvitse vaihtaa.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.06.2020.

_

HENRIK! juhlii Psalmit + Uusi Testamentti -albumien tuplajulkkareita Ääniwallissa 28.8.2020!

HENRIK! - PSALMIT! + UUSI TESTAMENTTI!

HENRIK! -yhtye on lyhyen elinkaarensa aikana osoittautunut hurmokselliseksi sekä räjähtäväksi liveperformanssiksi, jossa musiikin konventioiden sekä sosiaalisten sääntöjen rajat jäävät kauas taakse yhtyeen esiintymisen aikana. Ääniwallissa nähdään yhtyeeltä tuplalevyjulkistustilaisuus, jossa ensimmäisen setin aikana yhtye esittelee levyn PSALMIT (ilm 1.3.), sekä tarkkaan valikoituja kappaleita aiemmasta tuotannosta. Toinen, illan päättävä, esiintyminen keskittyy UUSI TESTAMENTTI (ilm 1.4.) levyn äänimaisemiin, jotka vievät kokijan mukanaan kuoleman maailmaan ja sieltä takaisin! Tule mukaamme hurmokseen, heittäydy, koe, ole juuri kuin olet, sillä olet vapaa! Tänä iltana me pidämme toisistamme huolta, ja vapautamme itsemme yhteiskunnan ylivallasta kohti korkeampia tasoja. 

Support:

TOMUTONTTU

Tomutonttu on olento, joka hoivaa tomua. Jan Anderzén on tamperelainen monialainen taiteilija, joka tuo Tomutontun musiikin ihmiskorvin kuultavaksi. Elementit ovat seikkailulliset: eläinten myhäilyä, sähköäänten sinkoilua ja kotiviidakon kollaaseja lukuisten tunnistamattomien äänitapahtumien lomassa. Musiikin liimaana toimii salainen sopimus sattuman kanssa. Kokonaisuus hohkaa lämpöä ja DIY-antaumusta, jotka saavat kaoottisemmatkin osuudet kuulostamaan kutsuvilta. Lukuisten äänitteiden lisäksi Anderzén on esittänyt musiikkiaan ympäri maailmaa taidekeskuksissa (MoMA PS1, CCA Lontoo, Fylkingen), festivaaleilla (Sonar, Roskilde, Supersonic) ja kiertueilla mm. Oneohtrix Point Neverin, James Ferraron ja Helmin kanssa. 

SORSAJENGI

Sorsajengi Kiduttaa + Tappaa, mutta pitää sinusta huolta. 

"Suomen paras bändi" -Janne

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/Aaniwalli

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 28.8.2020 21:00.