EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.4.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

HENRIK!, Puoli Yhdeksän Uutiset

HENRIK!, Puoli Yhdeksän Uutiset Liput

Ladataan…

Kun HENRIK! julkaisi uuden albuminsa Vanha Testamentti loppusyksystä 2018, leuat loksuivat niin punk- kuin rap-skenessäkin. Versace Henrikinä Suomen keikkapaikat pillun päreiksi repinyt Janne "Henrik" Ahtiainen oli vaihtanut soundcloud-rapin hardcoreen. Miksikö? Koska häntä sattui huvittamaan.

Punk-establishmentin ulkopuolelta puskeva akti on saanut odotettavan ristiriitaisen vastaanoton. Rumba antoi Eevil Stöön luotsaaman Katakombi -levy-yhtiön julkaisemalle debyyttialbumille legendaariset 0,0 pistettä, kutsuen sitä "ekshibitionistin antilevyksi". Loppuunmyydyn levyjulkkarikeikan arviossa Helsingin Sanomat totesi, että HENRIK! on tämän hetken arvaamattomin punkbändi. Viisi kitaraa, kaksi rumpusettiä, basson ja syntikan sisältävän yhtyeen keikoilla saattaa saada mikkiständistä naamaan tai päästä todistamaan hellää suihinottoa. "En osaa tehdä mitään enkä edes haluu", Henrik julistaa kappaleella Dadaisti, naivisti, runkkari, mutta tekee silti aikamme omalaatuisinta hardcorea!

Illan tulee avaamaan Vaasankadun nuorempaa punk-sukupolvea edustava Puoli yhdeksän uutiset, joka painaa livenä myösintensiivisesti ja lujaa. Yhtyeen musiikkia voisi kuvailla melodiseksi garage punkiksi, jossa ei ole turhia loppukevennyksiä. Make rokkenrol dangerous again!

Tervetuloa lauantaina 27.4. todistamaan kahden heittämällä tämän hetken mielenkiintoisimman uuden helsinkiläisen punk-bändin showt Bar Loosen jytäkellariin!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu 3 €

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.