EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.2.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Helsinki Tonefest 2023, iltakonsertti

Helsinki Tonefest 2023, iltakonsertti Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 19.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 13.3.2022 mennessä.

***

Helsinki Tonefest 2023

Helsinki Tonefest marssittaa tapahtumapäivän päätteeksi lavallisen kitaraparhautta, virtuositeettia ja korvakarkkia kaikille kitaramusiikin ystäville.

Tuomme uutuutena upean iltakonsertin, josta ei kitarointia puutu. Lavalle astelevat Jarmo Saari, Varre Vartiainen, Marzi Nyman, Timo Kämäräinen, Ben Granfelt ja Marko Karhu.

https://www.tonefest.fi/

Jarmo Saari Solu Revisited

Illan aloittaa Jarmo Saari Solu Revisited. Jarmo Saari (s. 1970) on yksi sukupolvensa omaleimaisimpia kitaristeja. Yli kolmessakymmenessä maassa ja sadalla albumilla esiintyneelle muusikko-säveltäjä-tuottajalle myönnettiin Suomi-palkinto vuonna 2012 taiteellisesta toiminnasta. Hänet tunnetaan konsertteihin, elokuviin, televisioon, koreografioihin, teatteriin ja levyille luomastaan visuaalisesta sävellystyylistään juurikin sähkökitaralla.

Saari on toiminut kitaristina, multi-instrumentalistina ja säveltäjänä mm. Tero Saarisen, Jukka Perkon, Anna-Mari Kähärän, Michael Breckerin, Nils Landgrenin, Britten Sinfonian, RSO:n, Meta4 -jousikvartetin, Emma Salokosken, Esko Salmisen, Mika Kaurismäen, HKO:n, Trilok Gurtun, Pekka Kuusiston, Tuomari Nurmion, Don Huonot -yhtyeen, Jorma Hynnisen ja Pepe Deluxen kanssa.

Jarmo Saari Solu on yhden miehen kokeellinen sooloprojekti, joka kuulostaa kokonaiselta orkesterilta. Liveluuppauksen pioneeri on esiintynyt sittemmin soolona Suomessa ja ulkomailla Japania myöten. Rockadillo julkaisi ensimmäisen kolmesta Solu-levystä 2004. Saari halusi tuoda sähkökitaran 2000-luvulle tuolla albumilla. Nyt Solu palaa Tonefestin kutsumana estradille vuosien hiljaiselon jälkeen ja Saari yhdistää voimansa äänisuunnittelija Teemu Korpipään kanssa uudistetulla ohjelmistolla.

Jarmo Saari - sähkökitara ja prosessointi
Teemu Korpipää - äänisuunnittelu ja prosessointi


Koko Jazz Guitar Special feat. Varre Vartiainen, Marzi Nyman, Timo Kämäräinen ja Jarmo Saari

Koko Jazz Kitara Special oli alunperin Helsingin Koko Jazz Clubille yhdeksi illaksi koottu konserttikokonaisuus, jonka toteutuminen mahtavalla fiiliksellä, suuri suosio ja yleisön pyynnöt johtivat uusintoihin vuosittain. Parin vuoden koronatauon jälkeen kopla on jälleen kasassa. Ja millainen joukko onkaan kyseessä!

Jarmo Saari, Varre Vartiainen, Marzi Nyman ja Timo Kämäräinen ovat kaikissa mahdollisissa liemissä keitettyjä kitaristeja, sovittajia ja säveltäjiä. Tällä kertaa keskiössä on nimenomaan herrojen kitarismi, joka on heidän muusikkoutensa ydintä. Luvassa onkin oikea kitaroiden ilotulitus ja tyylien kirjo, joka hakee vertaistaan.

Jarmoa, Varrea, Marzia ja Timoa yhdistää yhteinen opinahjo Sibelius Akatemian Jazzmusiikin osasto. Kitaraspecial onkin tavallaan myös "luokkakokous". Tästä johtuen herrojen itsestään selvä valinta komppipariksi on Sibelius-Akatemian jazzmusiikin professori ja rumpali Jukkis Uotila, sekä Koko Jazzklubin taiteellinen johtaja, basisti Timo Hirvonen.

Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta myöskin kitaran soinnin juhlaa ja kauneutta. Hyvät naiset ja herrat, kiinnittäkää turvavyöt ja nauttikaa menosta - täältä tulee Koko Jazz Kitaraspecial!


Ben Granfelt Band feat. Marko Karhu

Ben Granfelt on yksi suomalaisen kitarismin kirkkaimpia lähettiläitä. Kitaransoiton jo 11-vuotiaana aloittaneen artistin käsissä instrumentti taipuu laajaan kerrontaan ja musiikillisiin sävyihin. Granfelt nauttii myös kansainvälistä suosiota kitaramusiikin ystävien parissa.

Granfelt on soittanut urallaan lukuisissa tunnetuissa kokoonpanoissa, kuten Leningrad Cowboys, Gringos Locos sekä Guitar Slingers. Granfelt oli myös brittiläisen Wishbone Ashin riveissä vuosia.

Tonefestissa lavalle astuu Marko Karhu, jonka soittoa on kuullut melkein jokainen suomalainen. Karhu on melodisen rockkitaran taitaja, joka on soittanut Kirkan, Waldo´s Peoplen ja Phil Harmonicin riveissä.

Ben Granfelt Band:
Ben Granfelt – Laulu, kitara
Marko Karhu – Kitara
Masa Maijanen – Basso
Jari Salminen - Rummut

----------------

Helsingin Korjaamolla 18.2.2023 järjestettävä Pohjoismaiden suurin soitintapahtuma Helsinki Tonefest kerää saman katon alle suomalaisen soitin-, vahvistin- ja pedaalirakentajien parhaimmiston sekä alan maahantuojia ja liikkeitä. Päivämessuilla klo 10-18 kuullaan myös kiinnostavia keskusteluita, saadaan oppia Suomen parhailta soittajilta sekä päästään testaamaan useiden kymmenien valmistajien taidonnäytteitä.

Tonefest 2023 jatkaa tuttua linjaa: more is more! Käytössä koko Korjaamo, jonka katson alle kerääntyy melkein 100 näytteilleasettajaa, klinikoita, luentoja, kuratoituja demoesittelyitä, vintage-soittimia, kitarakirppis sekä roppakaupalla muuta kiinnostavaa sisältöä.

Päivätapahtuman liput myynnissä vain ovelta, mutta iltatapahtuman lipulla pääsee myös päivätapahtumaan.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20.00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Koronapassi luetaan ovella. Myös henkilöllisyystodistus tarkastetaan koronapassin luennan yhteydessä.

Myynti loppuu 18.2.2023 20:00.