EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.11.2021  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Helsinki Synth City - Follow The White Rabbit

Helsinki Synth City - Follow The White Rabbit Liput

Helsinki Synth City - Follow The White Rabbit

Helsinki Synth City -festivaalikiertue tekee kauan odotetun paluun 12. marraskuuta Helsingin Tiivistämöllä! Tapahtuman pääesiintyjänä on yksi synthwave-skenen suurista kulttinimistä, ranskalainen cyberpunkin kuningas Dan Terminus. Dan Terminuksen viimeisin albumi “Last Call For All Passengers” julkaistiin vuonna 2020 suomalaisella Blood Music -levymerkillä. Albumi tarjoilee täyslaidallisen intensiivistä cyberpunk-vaikutteista synthwavea.

Illan muut esiintyjät ovat kotimaiset Millennium Falck, Ace Buchannon ja Levinsky.

Aikamatkaaja Millennium Falck saapuu suoraan tulevaisuuden Helsingistä soittamaan voimakkaan ja nykyaikaisen setin. Millennium Falckin repertuaari taipuu niin future funkiin, synthwaveen kuin tummasävyisempäänkin tunnelmointiin.

Ace Buchannonin musiikissa yhdistyvät moderni elektroninen musiikki ja lämmin retrosoundi. Tuloksena on mehevä paketti iskevää cyberpunkia, citypoppia, haikeita saksofonimelodioita ja kaikkea siltä väliltä.

Levinsky on tummasävyisen elektronisen musiikin visionääri. Iskevät teemat, vaikuttavat melodiat ja biisinkirjoitustaito ripauksella progressiivisuutta ovat Levinskyn post-synthwaven tavaramerkkejä. Levinskyn livesetin kruunaa tanssitaiteilija Susanna Leinivaaran huikean visuaalinen performanssi.

DJ Fiona Timantti on kiehtonut yleisöä Helsingistä New Yorkiin vuodesta 2007 lähtien upealla ulkonäöllään, lumoavalla tyylillään ja ennen kaikkea musiikilla. Hän aloitti Helsinki Burlesque DJ:nä ja on sittemmin viihdyttänyt väkeä monissa eri juhlissa, mukaan lukien Linnan juhlien viralliset jatkot. Voit olla varma, että hänen settinsä viihdyttää ja tanssittaa sinua iskevillä syntikka- ja elektrohiteillä tapahtuman jälkibileissä!

Hanki lippusi Tiketistä nyt ja seuraa Valkoista Kania Tiivistämölle!

tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Tapahtumaan osallistuvilta edellytetään koronapassia.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Koronapassi edellyttää asiakkailta todistusta joko kahdesta koronarokotuksesta, 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta tai alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi

Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Tapahtumassa pakollinen eteispalvelumaksu 3€

Lippu ovelta 35€, mikäli jäljellä.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta. 

Reittiopas
Google maps

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot