EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.11.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Helsinki Synth City Festival

Helsinki Synth City Festival Liput

Helsinki Synth City Festival 9.11.2019, Ääniwalli

Helsingin maankuulu Ääniwalli-klubi toimii näyttämönä kaikkien aikojen ensimmäiselle Helsinki Synth City -festivaalille 9.11.2019. Tapahtuma tarjoaa loistavan kattauksen suomalaisen synthwaven kärkinimiä ja kirsikkana kakun päällä valovoimaisen saksalaisen synthpop/synthwave-laulaja-laulunkirjoittajatähden, Ninan, Suomen ensiesiintymisen. Nykyisin Lontoossa asuva Nina Boldt, lempinimeltään "Queen of Synthwave" syntyi ja varttui Berliinissä aloittaen laulamisen 6-vuotiaana ja saaden klassisen koulutuksen teini-ikäisenä. Hänen soundinsa juuret ovat vahvasti 80-luvun synthpopissa ja uudessa aallossa.

Myös ruotsalaisen synthwaven kuningas Robert Parker palaa Suomeen. Alunperin klassisen koulutuksen saanut pianisti on tätä nykyä synthwave-genren keskeisiä nimiä. Hänen tyylinsä on taidokas sekoitus pohjautuen 80-luvun musiikkiin ja soundtrackeihin sekä French houseen ja diskoon.

Lisäksi suomalaiset aktit Millennium Falck, Ace Buchannon, Kizunaut, Levinsky, Runaway Droid, VVOV ja Glowline tulevat tyydyttämään festivaaliyleisön retrowaven, synthwaven, outrunin, future funkin, cyberpunkin ja darksynthin nälän. Flashback Future -DJ:t viihdyttävät juhlaväkeä omalta osaltaan tyylikkäillä ja tanssittavilla seteillään.

Erikoisherkkuna yhteistyökumppanimme Night Visions Film Festival tarjoaa yleisölle Matt Stuertzin Tonight She Comesin (2016) - luvassa on upea, hillitön ja mielipuolinen slasherin, splatterin ja okkultistisen kauhun kyllästämä spektaakkeli ryyditettynä Wojciech Golczewskin loistavalla syntetisaattorisoundtrackilla!

Festivaalin ruokahuollosta vastaa Vegan Food Box tarjoten huipputason vegaanista katuruokaa koko festivaalin ajan.

Helsinki Synth City Festivalin järjestää Helsinki Synth City -artistikollektiivi, joka koostuu riippumattomista, tinkimättömistä ja samanhenkisistä artisteista.

 

Facebook Event

Youtube

Twitter

Instagram

Web

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.