EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.11.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Helsinki Synth City Festival

Helsinki Synth City Festival Liput

Ladataan…

Helsinki Synth City Festival 9.11.2019, Ääniwalli

Helsingin maankuulu Ääniwalli-klubi toimii näyttämönä kaikkien aikojen ensimmäiselle Helsinki Synth City -festivaalille 9.11.2019. Tapahtuma tarjoaa loistavan kattauksen suomalaisen synthwaven kärkinimiä ja kirsikkana kakun päällä valovoimaisen saksalaisen synthpop/synthwave-laulaja-laulunkirjoittajatähden, Ninan, Suomen ensiesiintymisen. Nykyisin Lontoossa asuva Nina Boldt, lempinimeltään "Queen of Synthwave" syntyi ja varttui Berliinissä aloittaen laulamisen 6-vuotiaana ja saaden klassisen koulutuksen teini-ikäisenä. Hänen soundinsa juuret ovat vahvasti 80-luvun synthpopissa ja uudessa aallossa.

Suomalaiset aktit Millennium Falck, Ace Buchannon, Kizunaut, Levinsky, Runaway Droid ja VVOV tulevat tyydyttämään festivaaliyleison retrowaven, synthwaven, outrunin, future funkin, cyberpunkin ja darksynthin nälän. DJ:t viihdyttävät juhlaväkeä omalta osaltaan tyylikkäillä ja tanssittavilla seteillään. Festivaalin visuaalisesta annista vastaavat video-DJ:t.

Festivaalin ruokahuollosta tarjoavat monipuolista huipputason katuruokaa jokaiseen makuun koko festivaalin ajan.

Helsinki Synth City Festivalin järjestää Helsinki Synth City -artistikollektiivi, joka koostuu riippumattomista, tinkimättömistä ja samanhenkisistä artisteista.

Facebook Event

Youtube

Twitter

Instagram

Web

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.11.2019 20:00.