EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.6.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Helsinki Synth City Festival 2022

Helsinki Synth City Festival 2022 Liput

Helsinki Synth Cityn vuoden 2022 suurin tapahtuma, Helsinki Synth City Festival, järjestetään Ääniwallilla 4. kesäkuuta. Tapahtuma on samalla hyväntekeväisyystempaus: osa tapahtuman tuotosta lahjoitetaan humanitääriseen avustustyöhön Ukrainan sodan uhrien tukemiseksi.

Tapahtuman tähtikaarti on kerrassaan upea. Ranskalainen cyberpunkin mestari Dan Terminus nauttii Suomessakin suurta suosiota eikä syyttä - Danin live-esiintymiset ovat energisyydessään vailla vertaa. Ukrainalainen retrowave/synthwave-artisti ZXSP joutui pakenemaan sotaa Mariupolista ja on tapahtuman itseoikeutettu kunniaesiintyjä. Pitkän linjan veteraani Tommy ’86 edustaa ranskalaista synthwaven koulukuntaa maanmiehensä Dan Terminuksen tavoin ja ruotsalainen hyytävän hauntwaven kuningatar Aux Animaux tekee Suomen-ensiesiintymisensä.

Itävaltalainen Divmod tuo tapahtumaan videopelihenkisen industrial chiptune -settinsä. Vastaavasti itävaltalainen Warteraum tarjoilee yleisölle täyslaidallisen persoonallista darkwavea ja post-punkia. Barcelonalainen The Last Concorde puolestaan hemmottelee yleisöä tyylipuhtaalla klassisella retrowavella, joka vie kuulijansa palmupuiden ja neonvalojen fantasiamaailmaan. Suomalainen todellinen genrepioneeri Starforce palaa keikkalavoille pitkän tauon jälkeen. Starforce on kunnostautunut yhteistyössä synthwave-legendojen kuten Perturbatorin, Dynatronin ja Phaserlandin kanssa.

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 60 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 4.6.2022 20:00.