EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.6.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

Helsinki Synth City - Colossus "2084"

Helsinki Synth City - Colossus

Mainetta vuodesta 2019 niittänyt Helsinki Synth City saapuu Tampereelle ensimmäistä kertaa!

Luvassa on korkealaatuinen synthwave-ilta, jota tähdittävät genren johtavat helsinkiläisartistit Starforce, Levinsky ja Millennium Falck.

Starforce on pitkän linjan “OG”-synthwave-artisti, joka on tuottanut musiikkia jo vuodesta 2013 ja tehnyt yhteistyötä maailmanlaajuisesti tunnettujen genrelegendojen kuten tanskalaisen Dynatronin ja ranskalaisen Perturbatorin kanssa. Starforcen dynaaminen, avaruusteemainen synthwave vie kuulijansa linnunradan tuolle puolen. Luvassa rakettimaista energiaa ja otteessaan tiukasti pitävää sci-fi-tunnelmaa!

Levinsky tarjoaa intensiivisen kattauksen tummasävyistä post-synthwaveaan, ammentaen laajasti mm. progressiivisesta rockista ja elokuvamusiikista. Levinsky rikkoo genrerajoja pistämättömällä tyylitajulla ja kerrokselliset melodiat ja teemat huumaavat kuulijansa. Levinsky julkaisee kolmannen studioalbuminsa “Fathoms” tänä vuonna ja keikalla tullaan kuulemaan uutta materiaalia tulossa olevalta levyltä. Jos synthwave olisi Dario Argenton tai Nicholas Winding Refnin tekemää, se kuulostaisi tältä!

Millennium Falck, Neo Helsingin vuodelta 2080 saapuva aikamatkustaja, rikkoo aikarajoja musiikillisella tuotannollaan. Tämä artisti yhdistää synthwave- ja future funk -genrejä tavalla, joka on saanut kuulijat kuvailemaan hänen soundiaan David Hasselhoffin ja Daft Punkin epäpyhänä lapsena. Millennium Falckin musiikki kuljettaa kuulijat läpi aikakausien aivan uudenlaiselle aaltojen harjalle. Viimeisimmältä "Blades of Gold" -albumiltaan hän tarjoilee kappaleita, jotka ovat yhtä aikaa futuristisia ja nostalgisia. Valmistaudu musiikkimatkalle, joka on täynnä vuoden 2080 tunnelmaa ja energiaa.

DJ Benjamin Risto Uuno
tansittaa illan aikana yleisö ennen artisteja ja artistien jälkeen.

---

https:/neohelsinki.com

Helsinki Synth City Instagram

Helsinki Synth City Facebook

Helsinki Synth City Twitter


www.laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:30

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Liput ovelta 16 €.

***

Esteettömyys:
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180

Myynti loppuu 1.6.2024 19:30.