EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.11.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

"Helsinki Synth City" SIERRA (FR) + Millennium Falck + Levinsky + DJ Benjamin Risto Uuno

Ranskalainen synthwave-artisti Sierra esiintyy Suomessa lauantaina 25. marraskuuta. Ääniwallin Helsinki Synth City -illassa esiintyvät myös kotimaiset Millennium Falck sekä Levinsky.

Pariisilainen Annelise Morel eli Sierra taituroi musiikissaan tarttuvilla bassosoundeilla ja terävillä rytmeillä, jotka kietoutuvat elektro- ja darkwave-tunnelmiin. Tummanpuhuvalla energialla koukuttavan artistin kansainvälinen tunnettuus lähti kasvuun hänen musiikkinsa esiinnyttyä monien YouTube-kanavien pelisisällöissä. Hän luo musiikillaan elokuvallisia maailmoja, jotka erityisesti juuri peliskene on ottanut omakseen. Viime vuonna Sierran musiikkia kuultiin Yves Saint Laurentin THE BOLD -kampanjassa ja artisti toimi Carpenter Brutin Euroopan-kiertueen lämmittelijänä soittaen tuolloin myös upean keikan Helsingin Kulttuuritalolla. Aiemmin neljä EP:tä julkaisseen artistin debyyttipitkäsoitto ”A Story of Anger” ilmestyy 15. syyskuuta. Levyllä vierailevat muun muassa Carpenter Brut ja HEALTH.

Ääniwallin illan täydentävät kotimaiset synthwave-pioneerit Millennium Falck sekä Levinsky.

Facebook - Sierra
sierra-synthmusic.bandcamp.com
millenniumfalck.bandcamp.com
levinsky.bandcamp.com
Facebook - helsinkisynthcity
neohelsinki.com
www.fullsteam.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 25.11.2023 18:00.