EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.2.2023  /  Töölön kisahalli  /  Helsinki

Helsinki Seagulls - Salon Vilpas
klo 17:00

Helsinki Seagulls - Salon Vilpas Liput

HELSINKI SEAGULLS KAMPPAILEE MESTARUUDESTA KORISLIIGAN FINAALEISSA!
Huom! Lippuja ei ole myynnissä Töölön Kisahallissa, joten varmista paikkasi aina ennakkoon ennen ottelua.

6.FINAALIOTTELU

TI 16.5. klo 18:30
Helsinki Seagulls vs Karhubasket
Töölön kisahallissa

LIPUNMYYNTI ALKAA SU 14.05.2023 klo 10:00

Ottelulipuilla ei varausmahdollisuutta, vain suoria ostoja verkkosivujen kautta!
Osassa seisomapaikkoja saattaa olla rajoitettu näkymä kentälle.

Vältä ruuhkat ovella ja saavu otteluun heti ovien avautuessa klo 17:30! 

**

TURVALLISUUSINFO

Mikäli tunnet olosi sairaaksi ottelupäivänä, ethän saavu otteluun mahdollisen tartuntariskin vuoksi.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti myös jatkossa turvallisuuden takaamiseksi.

Mikäli sinulla ilmenisi koronaan viittaavia oireita pelitapahtumamme jälkeen, olethan yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@helsinkiseagulls.net tai puhelimitse 0300 870330.

Käsihygienia
Pelitapahtumissamme on useita käsiendesinfiointipisteitä, jotka ovat helposti nähtävillä saapuessasi otteluun. WC-tiloista löytyvät myös erilliset käsiendesinfiointipisteet.

VIP-tila

  • Olemme laajentaneet E- ja F-katsomoiden takana sijaitsevaa VIP-tilaamme jatkuvaksi areenan käytävälle lisätilan tuomiseksi VIP-asiakkaille. VIP-alue on rajattu köysin.
  • Tarjoiltavat ruoka- ja juomatuotteet jaetaan VIP-henkilöstömme toimesta asiakkaille hygieenisesti tarvittavia suojavarusteita ja ottimia käyttäen.
  • VIP-henkilökunnalle jaetaan jokaiseen otteluun kasvomaskit, sekä suojahanskat ruoka- ja juomatarjoilua varten.
  • VIP-tiloistamme löytyy myös ilmanpuhdistimet, jotka puhdistavat jopa nanoluokan pienhiukkaset estäen koronaviruksen leviämistä.

AINUTLAATUINEN OTTELUKOKEMUS SEAGULLS-AITIOSSA!

Helsinki Seagullsin aitiossa pääset nauttimaan jännittävistä ottelutapahtumista eksklusiivisesti oman seurueesi kanssa. Paketti sisältää yksityisen aition seurueesi käyttöön juoma- ja snack-tarjoiluineen yhteensä max. 10 henkilölle hintaan 1200 €.

Kysy tarkempia lisätietoja ja tarjousta sähköpostitse: milla.valjus@helsinkiseagulls.net.

www.helsinkiseagulls.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00


Pyörätuolipaikat:

Pyörätuolipaikka-liput saat valittua myyntisivulla "Valitse lohko listasta..."-pudotusvalikosta.

Virallisia pyörätuolipaikkoja ei Kisahallilla ole, mutta hissillä pääsee pyörätuolilla ABC- katsomoiden tasanteelle. Edessä on kuitenkin kaide, mikä on mahdollinen näköeste.
Saattaja pääsee ilmaiseksi. Saattajalle paikka varattuna seisomakatsomosta. Jos tarvitsee istumapaikan, on lippu ostettava erikseen.

Kisahallille esteetön sisäänpääsy Mannerheimintien puolelta. Lippuja saa ostettua ennakkoon Tiketistä tai olemalla etukäteen yhdeydessä meihin suoraan sähköpostitse. Osoitteessa info@helsinkiseagulls.net palvelemme etukäteislippujen osalta. Pyrimme myös tarvittaessa varaamaan etukäteisjärjestelyin esimerkiksi avustajapaikkoja tai sähköiselle pyörätuolille tarvittavan kulun hissillä toiseen kerrokseen.

***

Huom! A-Katsomossa saattaa olla vierasjoukkueen kannattajia!

Numeroidut istumapaikat Katsomo A, B ja C
49 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies 37 € / Lapset (alle 12v) 39€ / Sylilapset ilmaiseksi

Numeroidut istumapaikat Katsomo D, E ja F
69 €

Seisomakatsomo
49 € (Seisomapaikat avautuvat myyntiin istumapaikkojen loputtua.) Saadaksesi seisomapaikan valitse katsomo myyntisivun pudotusvalikosta, ei karttanäkymästä. Osassa seisomapaikkoja saattaa olla rajoitettu näkymä kentälle.

Nooa Säästöpankki VIP-lippu Katsomot A, B, C, D, E ja F
145 €
Sisältää istumapaikan numeroiduilla paikoilla, tarjoilun Nooa Säästöpankki VIP-tiloissa sekä lehdistötilaisuuden ottelun jälkeen. Nooa Säästöpankki VIP-lipulla pääsee VIP-tilaan 30 min ennen pelin alkua, jolloin tarjolla on Ravintola Hookin tarjoama runsas lämminruokatarjoilu ennen ottelun alkua. Tarjolla on myös aina vegaaninen kasvisruokavaihtoehto. VIP-tilassa on myös kattava juoma- ja snack-tarjoilu aina kolmannen jakson alkuun saakka.

HUOM! Saapuessasi otteluun nouda VIP-ranneke Töölön Kisahallin aulassa sijaitsevalta VIP-pöydän luota. Nooa Säästöpankki VIP-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tarvittaessa järjestäjälle Nooa Säästöpankki VIP-lippuun liittyvää tiedottamista / ohjeistamista varten.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Voit kysyä tarkempia lisätietoja VIP-ottelulippuja koskien: info@helsinkiseagulls.net.

Virallisia pyörätuolipaikkoja ei Kisahallilla ole, mutta hissillä pääsee pyörätuolilla ABC- katsomoiden tasanteelle. Edessä on kuitenkin kaide, mikä on mahdollinen näköeste. Saattaja pääsee ilmaiseksi. Saattajalle paikka varattuna seisomakatsomosta. Jos tarvitsee istumapaikan, on lippu ostettava erikseen.

Kisahallille esteetön sisäänpääsy Mannerheimintien puolelta. Lippuja saa ostettua tuntia ennen peliä lipunmyynnistä tai olemalla etukäteen yhdeydessä meihin suoraan sähköpostitse. Osoitteessa info@helsinkiseagulls.net palvelemme etukäteislippujen osalta. Pyrimme myös tarvittaessa varaamaan etukäteisjärjestelyin esimerkiksi avustajapaikkoja tai sähköiselle pyörätuolille tarvittavan kulun hissillä toiseen kerrokseen.