EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 13.10.2020 - Ke 27.1.2021  /  Töölön kisahalli  /  Helsinki

Helsinki Seagulls 2020-2021

Helsinki Seagulls 2020-2021 Liput

Liput Helsinki Seagullsin kotiotteluihin kaudelle 2020-2021 myynnissä nyt!

HUOM! Vallitsevan tilanteen vuoksi otteluliput eivät ole tällä hetkellä myynnissä, mutta avaamme lipunmyynnin heti, kun yleisörajoitukset sen sallivat.

Alkavalla Korisliiga-kaudella kaikki otteluliput tulevat ainoastaan myyntiin osoitteessa www.tiketti.fi/helsinkiseagulls ja Tiketin lipunmyyntipisteille. Ovimyyntiä ottelutapahtumissamme ei ole toistaiseksi. Näin pystymme ehkäisemään jonojen syntymistä Töölön Kisahallilla ottelupäivinä ja samalla pystyt varmistamaan paikkasi jo hyvissä ajoin syksyn jännittävistä koripallotapahtumistamme. Ennakkolippujen ostaminen edesauttaa meitä myös tavoittamaan kaikki otteluissamme vierailleet henkilöt mahdollisten tartuntajäljitystilanteiden varalle.-

TURVALLISUUS-INFO

Olemme huomioineet uudistuneessa katsomokartoituksessa riittävät turvavälit katsojien välillä ja kehoitamme noudattamaan niitä tarkasti. Mikäli tunnet olosi sairaaksi ottelupäivänä, ethän saavu otteluun mahdollisen tartuntariskin vuoksi.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeistuksia ja toimimme niiden mukaisesti myös jatkossa turvallisuuden takaamiseksi.

Mikäli sinulla ilmenisi koronaan viittaavia oireita pelitapahtumamme jälkeen, olethan yhteydessä toimistoomme sähköpostitse info@helsinkiseagulls.net tai puhelimitse 0300 870330.

Kasvomaskit
Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja edellytämme kasvomaskin käyttöä otteluissamme. Tarjoamme lipunostajille kasvomaskin otteluun saavuttaessa, mutta suosittelemme ottamaan mukaan myös oman maskin.

Käsihygienia
Pelitapahtumissamme on useita käsiendesinfiointipisteitä, jotka ovat helposti nähtävillä saapuessasi otteluun. WC-tiloista löytyvät myös erilliset käsiendesinfiointipisteet.

 

VIP-tila

- Olemme laajentaneet E- ja F-katsomoiden takana sijaitsevaa VIP-tilaamme jatkuvaksi areenan käytävälle lisätilan tuomiseksi VIP-asiakkaille. VIP-alue on rajattu köysin.

- Tarjoiltavat ruoka- ja juomatuotteet jaetaan VIP-henkilöstömme toimesta asiakkaille hygieenisesti tarvittavia suojavarusteita ja ottimia käyttäen.

- VIP-henkilökunnalle jaetaan jokaiseen otteluun kasvomaskit, sekä suojahanskat ruoka- ja juomatarjoilua varten.

- VIP-tiloistamme löytyy myös ilmanpuhdistimet, jotka puhdistavat jopa nanoluokan pienhiukkaset estäen koronaviruksen leviämistä.

 

Anniskelukatsomo C-katsomo rivit 13-16, K18
C-katsomon ylimmillä riveillä voit nauttia huurteisista tarjoiluista uudessa anniskelukatsomossamme. Huomioithan, että anniskelukatsomo on K18-alue ja lipunostajien henkilöllisyys tarkistetaan saapuessanne otteluun.

www.helsinkiseagulls.com


Ikäraja: Ikärajaton

LIPUT & INFO

OTTELUT TULEVAT MYYNTIIN KUUKAUSI KERRALLAAN. AVAAMME LIPUNMYYNNIN HETI, KUN VALLITSEVAT YLEISÖRAJOITUKSET SEN MAHDOLLISTAVAT.

30.01. klo 17:00 Seagulls - BC Nokia Suomen Cup välieräottelu

03.02. klo 18:30 Seagulls - BC Nokia

06.02. klo 16:30 Seagulls - Tampereen Pyrintö

27.02. klo 17:00 Seagulls - Kataja Basket

09.03. klo 18:30 Seagulls - Salon Vilpas

________

Istuma- ja seisomapaikoissa on otettu turvavälit huomioon.

Huom! A-Katsomon ensimmäisillä riveillä saattaa olla vierasjoukkueen kannattajia!

Huom! C-Katsomon rivit 13-16 ovat anniskelualuetta K-18.

Kasvomaski sisältyy jokaisen ottelulipun hintaan.

Otteluiden lippujen hinnat vaihtelevat ottelun vastustajan ja ajankohdan mukaan.

Numeroidut istumapaikat Katsomo A-, B ja C
Rivit 1-5: alk. 20 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies alk. 18 € / Lapsi (alle 12-vuotiaat) alk. 10 €
Rivit: 6-11: alk. 18,50 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies alk. 16,50 € / Lapsi (alle 12-vuotiaat) alk. 10 €
Rivit: 12-16: alk. 15 € / Opiskelija, eläkeläinen, varusmies alk. 13 € / Lapsi (alle 12-vuotiaat) alk. 10 €

Numeroidut istumapaikat Katsomo E
alk. 30 €

Numeroidut istumapaikat Katsomo F
alk. 24,50 €

Seisomakatsomo
alk. 13 €

Nooa Säästöpankki VIP-lippu Katsomot A, B, C, E ja F
alk. 90 €
Sisältää istumapaikan numeroiduilla paikoilla, tarjoilun Nooa Säästöpankki VIP-tiloissa sekä lehdistötilaisuuden ottelun jälkeen. Nooa Säästöpankki VIP-lipulla pääsee VIP-tilaan 30 min ennen pelin alkua. HUOM! Saapuessasi otteluun nouda VIP-ranneke Töölön Kisahallin aulassa sijaitsevalta VIP-pöydän luota. Nooa Säästöpankki VIP-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tarvittaessa järjestäjälle Nooa Säästöpankki VIP-lippuun liittyvää tiedottamista / ohjeistamista varten.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Kisahallille esteetön sisäänpääsy Mannerheimintien puolelta. Lippuja saa ostettua tuntia ennen peliä lipunmyynnistä tai olemalla etukäteen yhdeydessä meihin suoraan sähköpostitse. Osoitteessa info@helsinkiseagulls.net palvelemme etukäteislippujen osalta. Pyrimme myös tarvittaessa varaamaan etukäteisjärjestelyin esimerkiksi avustajapaikkoja tai sähköiselle pyörätuolille tarvittavan kulun hissillä toiseen kerrokseen

Aitio-varaukset ja lisätiedot: info@helsinkiseagulls.net tai 0300 870 330 (ark. 09:00-16:00)