EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Must be Destroyed: LÜT (NO), Appendix, Final Assault, Mönni, Jee Jee Superbändi

Helsinki Must be Destroyed: LÜT (NO), Appendix, Final Assault, Mönni, Jee Jee Superbändi Liput

HMbD -festivaali on palannut!

Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Must be Destroyed aka HMbD -festivaali palaa rytinällä! Tällä kertaa festivaali järjestetään yksipäiväisenä lauantaina 28.1.2023 Helsingin keskustan On The Rocksissa!

Festivaalin pääesiintyjänä toimii norjalainen rockyhtye LÜT – kyseessä on bändin ensiesiintyminen Suomessa. LÜT on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa yhtenä Norjan parhaista live-esiintyjistä. Hauska, tiukka ja energinen live-esitys, joka tunnetaan kovaäänisestä äänimaailmasta ja mahtavista kitaroista; LÜT tarjoaa tarttuvia melodisia kappaleita laulaen äidinkielellään. Bändi on rakentanut vaikuttavan CV:n Norjan Grammyehdokkuudella, useilla loppuunmyydyillä kiertueilla ja kahdella kriitikoiden ylistämällä albumilla, jotka muun muassa saivat 4/5 Rolling Stone Magazinessa.

NRK P3 Gull Jury totesi bändistä seuraavaa:

"Turbonegron jälkeen yhdelläkään norjalaisbändillä ei ole parempaa live-ohjelmaa kuin LÜT:lla. Yhdistelmä loistavaa huumoria, tarttuvaa energiaa lavalla ja hyvin soitetut keikat tekevät tromssalaisbändistä ilon kaikille aisteille!” 

LÜTin lisäksi festivaaleilla soittavat punklegenda APPENDIX, kasaricrossoverjyrä FINAL ASSAULT, Roihuvuoren rokuosasto MÖNNI ja glitter rockin suurlähettiläät JEE JEE SUPERBÄNDI!

Liput myynnissä nyt – varmista paikkasi vuoden parhaissa bileissä ostamalla ennakkolippusi Tiketistä!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 19:00

Liput ovelta 37,50 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.