EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 9

Helsinki Magic Show, vol. 9 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW, vol. 9

Valtavaan suosioon noussut kansainvälinen taikashow on täällä taas!

Helsinki Magic Show on Euroopan suurin säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on noin 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä. Lisätietoja osoitteesta: www.helsinkimagicshow.com

14.3. Helsinki Magic Show vol. 9
Mario Lopez (ESP), Michal Skubida (POL), Elias Kvist & Tommi Viikinkoski

Espanjalainen Mario Lopez tunnetaan yhtenä maailman parhaista taikureista. Hänen ainutlaatuisen luova ja intohimoinen tapansa kehittää täysin uudenlaista taikuutta on synnyttänyt valtavan määrän ennennäkemättömiä temppuja, jotka hämmästyttävät ja riemastuttavat. Koomista taikuutta esittävä Mario on palkittu taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissa, ja hän on onnistunut huijaamaan Penn & Teller-taikurikaksikkoa heidän tv-sarjassaan “Fool Us”. Nykyään Mario on kiertää ympäri maailmaa opettamassa taikuutta huipputaikureille. Nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä!

Legendat kertovat, että puolalainen Michal Skubida syntyi korttipakka yhdessä kädessä ja donitsi toisessa. Tarinan paikkansapitävyydestä ei ole tietoa, mutta yksi asia on varma: Michalin esitys tempaisee sinut naurun ja hämmästyksen pyörteisiin aina ensihetkestä lähtien! Michalin intohimo taikuutta kohtaan hämmentää ja innostaa yleisöjä ympäri Eurooppaa. Nyt hänet nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa!

Oulun oma poika Elias Kvist on huippuviihdyttävä taikuuden ammattilainen. Eliaksen karismaattinen ja rento ote taikuuteen on johdattanut hänet satojen yleisöjen eteen kaikkialla Suomessa. Hänen lämmin ja koominen tyylinsä tuo lavalle hyväntuulista energiaa, joka hätkähdyttää ja naurattaa jo 20 vuoden kokemuksella!

Tommi Viikinkoski on porilainen mentalisti ja taikuri. Tommin esitys leikittelee havainnoinnin, kokemuksen ja suggestioiden maailmassa laittaen katsojat kyseenalaistamaan tapaansa kokea todellisuutta. Tommi kutsuu sinut esityksessään rennolla ja humoristisella otteella ällistyttävälle matkalle ja herättää kysymyksen: Mitä ihmettä oikein tapahtui?

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00-21:15 (sis. väliajan)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lipputyypit:

Early Bird

Rajoitettu erä ensimmäisiä lippuja – toimi nopeasti!

Golden Ticket

Paikka kahdelta ensimmäiseltä riviltä. Kiintiö 20 lippua / tapahtuma.