EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 8

Helsinki Magic Show, vol. 8 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW, vol. 8

Valtavaan suosioon noussut kansainvälinen taikashow on täällä taas!

Helsinki Magic Show on Euroopan suurin säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on noin 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä. Lisätietoja osoitteesta: www.helsinkimagicshow.com

15.2. Helsinki Magic Show vol. 8
Håkan Berg (SWE), Jenni Sofia, Miika Pelkonen & Lauri Tuhkanen

Ruotsalainen Håkan Berg on uskomattoman viihdyttävä komediataikuri, joka on palkittu muun muassa taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissa vuonna 2015. Tämän ohella hän on voittanut Ruotsin- sekä Pohjoismaiden mestaruuksia. Hänen mestarillinen kykynsä yhdistellä komiikkaa ja taikuutta on noussut valtaisaan suosioon myös Yhdysvalloissa, ja hän on esiintynyt mm. Hollywoodin Magic Castlessa sekä Penn & Teller-taikurikaksikon kuuluisassa tv-sarjassa “Fool Us”. Nyt Håkan tuo hulvattoman esityksensä suomalaisyleisön eteen – naurutakuu yli 20 vuoden kokemuksella!

Miika Pelkonen on korttitaikuuden Euroopan mestari ja taikuuden maisteri. Miika on esiintynyt useita kertoja TV:ssä ja luennoi taikureille ympäri maailmaa. Hämmästys on taattu yli 25 vuoden kokemuksella. Miika on esiintynyt TV:ssä, teattereissa ja ulkomailla useiden firmojen sekä yksityisten tilaajien tilaisuuksissa. Hänet tunnetaan kansainvälisesti alan keskuudessa taikurina, joka kykenee huijaamaan jopa muita taikureita.

Lauri Tuhkanen on palkittu taikuri, jonglööri ja pariakrobaatti. Hän on voittanut mm. arvostetun Viihdeohjelmakilpailun vuonna 2018. Laurin show pitääkin sisällään monipuolisesti huumoria, jännittäviä temppuja sekä tietenkin uskomatonta taikaa.

Jenni Sofia on utelias mielen salaisuuksien tutkija, joka rakastaa rakentaa ja purkaa illuusioita. Mentalistina hänen intohimonsa on luoda mieleenpainuvia ja viihdyttäviä illuusioita näyttääkseen yleisölleen, kuinka ihmismieltä voidaan johdatella ja harhauttaa. Tervetuloa kiehtovalle matka mielen salaisuuksiin!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00-21:15 (sis. väliajan)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lipputyypit:

Early Bird

Rajoitettu erä ensimmäisiä lippuja – toimi nopeasti!

Golden Ticket

Paikka kahdelta ensimmäiseltä riviltä. Kiintiö 20 lippua / tapahtuma.