EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.1.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 7

Helsinki Magic Show, vol. 7 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW, vol. 7

Valtavaan suosioon noussut kansainvälinen taikashow on täällä taas!

Helsinki Magic Show on Euroopan suurin säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on noin 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä. Lisätietoja osoitteesta: www.helsinkimagicshow.com

18.1. Helsinki Magic Show vol. 7
Mortenn Christiansen (DEN), Manuel Luarte (CHI), Joni Pakanen & Johannes Malkamäki

Tanskalainen Mortenn Christiansen on hallitseva komediataikuuden maailmanmestari. Mortenn tunnetaan täysin omanlaisesta tyylistään: Hän kehittää kaiken materiaalinsa itse, ja hän on voittanut valtavan määrän erilaisia alan palkintoja vahvaa taikuutta sekä omintakeista huumoria yhdistelevillä esityksillään. Tällaista ei olla Suomessa koskaan ennen nähty!

Manuel Luarte on mestarillinen mielenkääntäjä suoraan Chilestä. Manuelin loputon kiinnostus ihmismielen mysteereihin on kuljettanut häntä ympäri maailmaa, ja hänen ainutlaatuisen lumoava esiintymistyyli on hurmannut sekä hämmästyttänyt lukemattomia yleisöjä. Onko tämä syvälle ihmismielen uumeniin sukeltava esitys pelkkää silmänlumetta, uskomatonta psykologista taituruutta vai jotain aivan muuta? Päätä itse!

Joni Pakanen on kansainvälistä uraa luova huipputaikuri, joka yhdistää taikuuteen huumoria, visuaalisuutta sekä tiiviin vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Pääosin yritysasiakkaille esiintyvä Pakanen on ollut jo pitkään kysytty nimi myös muiden artistien ja tuotantojen taustatiimeissä. Hän kadotti Haloo Helsinki! -yhtyeen Hartwall Areenalla, taikoi Ismo Leikolan teleportti-illuusiolla sekä suunnitteli Cheekin päätöskonserttiin tulitaikuutta. Pakanen on lisäksi luonut online-tilaisuuksiin menestyksekkään Virtuaalitaikuri -konseptin, jolla hän voitti Suomen mestaruuden vuonna 2021!

Johannes Malkamäki on taikuri ja mentalisti, joka luo ainutlaatuisia hetkiä modernien sekä koomisten temppujen parissa. Hän yhdistää mentalistin mystiikkaa ja taikurin sulavaa sorminäppäryyttä tarjoten hämmästyttävää ja persoonallista viihdettä, joka ei milloinkaan jätä yleisöä kylmäksi!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00-21:15 (sis. väliaika)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lipputyypit:

Early Bird

Rajoitettu erä ensimmäisiä lippuja – toimi nopeasti!

Golden Ticket

Paikka kahdelta ensimmäiseltä riviltä. Kiintiö 20 lippua / tapahtuma.