EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7.12.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 6

Helsinki Magic Show, vol. 6 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW, vol. 6

Valtavaan suosioon noussut kansainvälinen taikashow on täällä taas!

Helsinki Magic Show on Euroopan suurin säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on noin 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä. Lisätietoja osoitteesta: www.helsinkimagicshow.com

7.12. Helsinki Magic Show vol. 6
Hector Mancha (ESP), Hannu Juntunen, Robert Jägerhorn & Markus Tervo

Hector Mancha (ESP)
Espanjalainen Hector Mancha on taikuuden maailmanmestari vuodelta 2015. Maailmanmestaruuden ohella tämä taikuuden elävä legenda on voittanut lukemattomia muita palkintoja sekä huijannut Penn & Teller-taikurikaksikkoa heidän huippusuositussa tv-ohjelmassaan “Fool Us”. Kaiken lisäksi Hector on myös mestarillinen taskuvaras, ja hulvattomassa esityksessään hän saattaakin viedä pahaa aavistamattoman avustajan kaikki arvotavarat opettaen samalla yleisöään suojautumaan taskuvarkaiden käyttämiltä tekniikoilta. Tällaista show’ta ei olla Helsingissä ennen nähty!

Markus Tervo

Markus Tervo esittää omaperäistä taikuutta täydellä sydämellä. Esityksessä on luvassa todellisuudentajua kutkuttelevia hetkiä, jotka yllättävät, naurattavat ja hämmästyttävät. Markus on monessa mukana, ja hän onkin mm. Helsingin ainoan taikateatterin perustajajäsen sekä kuusinkertainen taikuuden suomenmestari.

Hannu Juntunen

Hannu Juntunen on niittänyt numeroillaan kansainvälistä menestystä esiintyen yli kymmenessä maassa ja voittanut useita kansainvälisesti arvostettuja alan palkintoja, kuten Taikuuden Euroopan mestaruus hopeaa. Suomen Taikapiiri valitsi Hannu Juntusen Vuoden Taikuriksi 2023. Hannun esiintyminen ja työskentely taikurina pohjautuu esinemanipulaatioon ja klassiseen taikurihahmoon.

Robert Jägerhorn

Robert Jägerhorn on tyylikäs ja teknisesti taitava herrasmiestaikuri, jonka tarinallinen tyyli sekä lempeä ote yleisöön ihastuttaa ja koukuttaa. Menestyksekkään uransa aikana hän on tehnyt myös useita teatteria ja taikuutta yhdisteleviä kokopitkiä esityksiä yhteistyössä mm. Helsingin kaupunginteatterin ja Svenska Teaternin kanssa. Hän on yksi harvoista suomalaisista, joka on palkittu taikuuden MM-kilpailuissa. Keväällä 2023 hän esiintyi Hollywoodin legendaarisessa Magic Castlessa jo 10. kerran!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00-21:15 (sis. väliaika)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lipputyypit:

Early Bird

Rajoitettu erä ensimmäisiä lippuja – toimi nopeasti!

Golden Ticket

Paikka kahdelta ensimmäiseltä riviltä. Kiintiö 20 lippua / tapahtuma.