EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.5.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 5

Helsinki Magic Show, vol. 5 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW

Ovet auki klo 18:00
Showtime 19-21:15 (sis. väliaika)

Helsinki Magic Show on Suomen ainoa säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Tällaista esitystä ei ole Suomessa ennen nähty, ja keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä

ESIINTYJÄT 18.5.2023

Xavier Crow (AUS)

Xavier Crow on taikuri-mentalisti ja psykologian mestari suoraan Australiasta. Hän on hämmentänyt urallaan ihmismieliä ympäri maailmaa. Xavier yhdistää uniikilla tavallaan taikuutta, mentalismia, komediaa, vuorovaikutusta ja psykologiaa joka ei ainoastaan hämmästytä, vaan myös naurattaa ja saa ihmiset puhumaan esityksestä vuosienkin jälkeen.

Jarmo Luttinen – Taikuri Luttinen

Taikureista puhuttaessa monelle suomalaiselle tulee varmasti ensimmäisten joukossa mieleen Taikuri Luttinen. Moni yhdistää Luttisen vieläkin pelkästään lapsille suunnattuun taikuuteen, mutta totuus on kuitenkin jotain ihan muuta. Taikuri Luttinen on moneen kertaan palkittu pitkän linjan viihdyttäjä. Hänen esityksissään välittyy luontainen karisma, pitkän uran tuoma kokemus ja monipuolinen muuntautumiskyky. Luttinen heittäytyy tilanteeseen aina täysillä. Parhaimmillaan livenä!

Taija Taika

Monelle TikTokista tuttu Taija ei tule tekemään taikuutta, vaikka hänen esityksensä saattaa taikuudelta tuntuakin. Taija loihtii saippuakuplilla täysin ennennäkemättömiä temppuja - valmistaudu kokemaan, miten kaikille lapsuudesta tuttu asia muuttuu lavalla uskomattomaksi taiteenmuodoksi. Yli 600 000 seuraajaa ei voi olla väärässä!

Mortenn Christiansen (DEN)

Mortenn on tanskalainen komediataikuri, joka on tunnettu täysin omanlaisesta tyylistään. Mortenn kehittää kaiken materiaalinsa itse, ja viime kesänä hänet palkittiin taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissa Kanadassa komediataikuuden maailmanmestarina. Kyseessä on hyvin arvostettu palkinto, sillä taikuuden ja komedian yhdisteleminen on niin haastavaa, että ykkössijoja jaetaan näissä kilpailuissa hyvin harvoin. Hän on voittanut maailmanmestaruuden lisäksi Tanskan ja Pohjoismaiden mestaruudet. Mortenn yhdistelee esityksissään vahvaa taikuutta, omantakeista huumoria sekä myös miekannielentää. Tällaista ei olla Suomessa koskaan ennen nähty.

• Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Numeroimattomat istumapaikat.
• Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly pääsylippujen hintaan.
• Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkistetaan ovella.
• Lippuja saatavilla ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 18.5.2023 18:00.