EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20.4.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 4

Helsinki Magic Show, vol. 4 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW

Ovet auki klo 18:00
Showtime 19-21:15 (sis. väliaika)

Helsinki Magic Show on Suomen ainoa säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Tällaista esitystä ei ole Suomessa ennen nähty, ja keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä

ESIINTYJÄT 20.4.2023

Miika Korkatti

Miika Korkatti sukelsi taikamaailman syvään päätyyn voitettuaan vain neljän vuoden kokemuksella ensimmäisen Suomen mestaruutensa. Hänen tyylinsä on poikkeuksellinen sekoitus klassista silmänkääntöä sekä modernia psykologiaa – ajatustenlukua, piilovaikuttamista valintoihin ja muita mielen ihmeitä.

Raimo Lusma

Raimo Lusma on kajaanilainen fakiiri-mentalisti. Mentalistina Raimo työskenteli vuosia ihmismielten parissa kunnes päätti lähteä tutkimaan oman mielensä potentiaalia ja hallintaa. Lopputuloksena Raimo opetteli kuinka työnnetään neuloja käden läpi, syödään rautanauloja ja lasia, kävellään avojaloin lasimurskan päällä ja kaikkea muuta fiksua. Tule siis seuraamaan kuinka mielen kahleet puretaan kahle kerrallaan.

Fritz with a Z (NED)

Fritz with a Z pistää pystyyn shown, joka on harvinaislaatuinen yhdistelmä komediaa, taikuutta sekä improvisaatiota! Fritz on esiintynyt Hollywoodin Magic Castlessa sekä Lontoon Magic Circlessa, ja hän on ainut alankomaalainen taikuri joka on esiintynyt kuudella mantereella. Varaudu taianomaiseen ja nauruhermoja kutkuttelevaan kyytiin!

Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander alias Markus Hyytiä nousi lavalle ensimmäistä kertaa jo 10-vuotiaana ja on siitä lähtien esiintynyt vuosittain lukuisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Hänet on palkittu muun muassa ravintolataikuuden Suomen mestarina. Alexanderin tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan! Marcuksen show on yhdistelmä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä!

• Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Numeroimattomat istumapaikat.
• Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly pääsylippujen hintaan.
• Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkistetaan ovella.
• Lippuja saatavilla ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 20.4.2023 18:00.