EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.3.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 3

Helsinki Magic Show, vol. 3 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW

Ovet auki klo 18:00
Showtime 19-21:15 (sis. väliaika)

Helsinki Magic Show on Suomen ainoa säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Tällaista esitystä ei ole Suomessa ennen nähty, ja keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä


ESIINTYJÄT 23.3.2023

Christian Engblom

Christian on maailmaa nähnyt esiintyjä. Hän on muun muassa ainoana suomalaisena onnistunut hämäämään Penn & Teller-taikurikaksikkoa Vegasissa heidän tv-ohjelmassaan ”Fool Us”, toiminut maailmankuulun taikurin David Blainen konsulttina hänen TV-spesiaaleissaan sekä esiintynyt kuuluisassa Magic Castlessa Hollywoodissa. Christian on tunnettu taikureiden keskuudessa ”taikureiden taikurina” sillä hän kykenee huijaamaan myös taikureita.

Risto Leppänen

Magikoomikko Risto Leppänen yhdistää Suomen mestaruuksilla palkitun taikuuden, ajatusten lukemisen ja komiikan nopeatempoiseksi viihteen ilotulitukseksi. Taikuus on vienyt Riston esiintymään kaikille mantereille, ja viime vuonna hän nousi otsikoihin sekä Brasiliassa että Suomessa kadotettuaan hetkeksi Rio De Janeiron Sokeritoppavuoren. Ole varovainen, sillä tämä mies saattaa viedä kellosi, lompakkosi ja järkesi.

Alain Simonov (BRA)

Brasilialainen Alain Simonov on hämmästyttänyt ja koskettanut yleisöjä ympäri maailmaa dramaattisella esityksellään “Limbo”, joka tullaan näkemään illan loppuhuipennuksena. Alainin lavaesitykset yhdistelevät taikuutta ja teatteria luoden ainutlaatuisia, elokuvamaisia kokemuksia. Alain on palkittu FISM Latin America 2022-kilpailun voittajana, ja hän kilpailee vuoden 2022 Ranskan Talent-ohjelmassa.

Pete Poskiparta

Pete on yksi Suomen johtavista mentalisteista. Hän on hämmästyttänyt ihmisiä myös useissa tv- ja radio-ohjelmissa sekä teatterikiertueillaan. Pete Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 palkinnon voittaja (maailman arvostetuin mentalistien kesken jaettava palkinto) sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021.

• Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Numeroimattomat istumapaikat.
• Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly pääsylippujen hintaan.
• Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkistetaan ovella.
• Lippuja saatavilla ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 23.3.2023 18:00.