EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 2

Helsinki Magic Show, vol. 2 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW

Ovet auki klo 18:00
Showtime 19-21:15 (sis. väliaika)

Helsinki Magic Show on Suomen ainoa säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Tällaista esitystä ei ole Suomessa ennen nähty, ja keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä

Esiintyjät 23.2.2023

Kalle Tahkolahti

Kalle Tahkolahti on mentalisti ja striimitaikuuden Suomen mestari 2020, joka rakastaa ihmetellä meidän kaikkien yhteistä supervoimaa eli ihmismieltä. Pitkä kokemus teatterinäyttämöillä tekee Kallen interaktiivisista esityksistä riemastuttavan mukaansatempaavia ja mielen ihmeistä kertakaikkisen hämmästyttäviä!

Janne Mustonen

Janne Mustonen on useasti palkittu taikuri ja jonglööri, kaksinkertainen Guinnessin maailmanennätysmies. Hän on hämmästyttänyt katsojiaan muun muassa Britain’s Got Talent-ohjelmassa, jossa hän sai seisovat aplodit ja neljä ”kyllä”-ääntä. Hänen esityksissään yhdistyvät hyväntuulinen ja lupsakka karjalaisuus, taikuus sekä hämmästyttävät jonglööritemput.

JP Pirinen

Vauhdikkaita tilanteita, käsittämätöntä taikuutta ja varmaa naurua. Näistä elementeistä J-P rakentaa esityksensä jo yli 25 vuoden kokemuksella. J-Pn esityksessä yhdistyy Stand up -komiikka sekä taikuus ja hän onkin yksi harvoista suomalaisista taikureista, joka esiintyy myös stand up -klubeilla.

Tom Stone (SWE)

Tom Stone on maailmalla arvostettu ruotsalainen taikuri, joka suhtautuu taikuuteen taiteenmuotona yhdistellen esityksissään draamaa, huumoria ja vahvaa taikuutta. Tom kiertää jatkuvasti maailmaa esiintyen ja luennoiden muille taikureille. Hän on esiintynyt mm. legendaarisessa Hollywoodin Magic Castlessa sekä huijannut Penn & Telleriä heidän omassa TV-ohjelmassaan.

• Ovet avataan tuntia ennen esitystä.
• Ikäraja 18 vuotta.
• Numeroimattomat istumapaikat.
• Eteispalvelumaksu (3,50 €) ei sisälly pääsylippujen hintaan.
• Alennuksiin oikeuttavat kortit ja todistukset tarkistetaan ovella.
• Lippuja saatavilla ovelta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 23.2.2023 18:00.