EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.4.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Helsinki Magic Show, vol. 10

Helsinki Magic Show, vol. 10 Liput

HELSINKI MAGIC SHOW, vol. 10

Valtavaan suosioon noussut kansainvälinen taikashow on täällä taas!

Helsinki Magic Show on Euroopan suurin säännöllisesti järjestettävä koko illan taikashow. Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman tuovat kuukausittain huipputaikureita Suomesta ja maailmalta aivan Helsingin ytimeen. Keskustan On The Rocks tarjoaa upeat puitteet monipuolisille esiintyjäkokoonpanoille. Tämä show on koettava itse!

Ovet aukeavat aina klo 18:00. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä Suomen parhaat lähitaikurit kiertelevät pöydissä esittämässä uskomattomia temppuja ennen varsinaista esitystä. Esityksen kesto on noin 2 h 15 min (19:00-21:15) sisältäen väliajan, jolloin voit nauttia virvokkeita ja kokea lisää hämmästyttävää lähitaikuutta.

Illan isännät Viljo Haapamäki ja Kristian Backman kuuluvat Suomen kysytyimpiin ammattitaikureihin, ja he viihdyttävät ja hämmästyttävät vuosittain satoja yleisöjä yhdessä ja erikseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Helsinki Magic Show – Suomen uskomattominta viihdettä. Lisätietoja osoitteesta: www.helsinkimagicshow.com

18.4. Helsinki Magic Show vol. 10
David Stone, (FRA), Radek Hoffman (POL), Sami Paavola & Aleksi Vähäpassi

Ranskalainen David Stone on modernin taikuuden elävä legenda. Stonen esitykset ovat viihdyttäneet tuhansia yleisöjä ympäri maailmaa, ja kansainvälisissä taikuripiireissä hänet tunnetaan yhtenä alan parhaista. Taikuuden maailmanmestaruuskilpailuissakin palkittu Stone on äänestetty maailman parhaaksi lähitaikuriksi vuonna 2014. Luvassa on uskomattoman vauhdikas ja nauruhermoja kutkutteleva esitys - nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä!

Sami Paavola on huijari. Kummallinen anarkisti, joka valloittaa yleisön omalaatuisella esiintymisellä ja rennolla otteella. Tämä rautainen ammattilainen kiertää normaalisti Suomea keikkaillen ja aiheuttaen hämmennystä mennessään. Samin esitys on mieleenpainuva
yhdistelmä huumoria ja huijaamista.

Aleksi Vähäpassi ei ole taikuri, vaikka hänen esityksensä saattaa taikuudelta tuntuakin. Aleksi Vähäpassi kuuluu Suomen beatbox-skenen pioneereihin. Vuonna 2005 alkaneen beatboxmatkan varrella ansioluetteloon on tarttunut muun muassa ensimmäisen Talent Suomi-kilpailun voitto sekä Suomen beatboxmestaruus. Tätä suunsoiton taidonnäytettä ei kannata missata!

Puolalaisen Radek Hoffmanin karismaattinen ja elegantti show on hämmästyttänyt ihmisiä aina Lontoosta Dubaihin. Esityksessään hän yhdistelee taikuutta, mentalismia, suggestiota sekä psykologiaa synnyttäen ikimuistoisia kokemuksia mahdottomasta jo 17 vuoden kokemuksella. Hän on esiintynyt useille maailman suurimmille yrityksille, ja hän on maailman kuuluisimman taikuriyhdistyksen, Magic Circlen, virallinen jäsen. Hän on esiintynyt loppuunmyydyissä teatterisaleissa, kirjoittanut kaksi kirjaa mentalismista ja opettanut taikureita sekä mentalisteja ympäri Eurooppaa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00-21:15 (sis. väliajan)

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lipputyypit:

Early Bird

Rajoitettu erä ensimmäisiä lippuja – toimi nopeasti!

Golden Ticket

Paikka kahdelta ensimmäiseltä riviltä. Kiintiö 20 lippua / tapahtuma.