EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20. - Ke 25.7.2018  /  Öljysäiliö 468  /  Helsinki

Helsinki Fashion Week

Helsinki Fashion Week Liput
Takaisin

Ladataan…

Tapahtumapaikkana on ÖLJYSÄILIÖ 468 , Koirasaarentie 35 , Helsinki!

Helsingin Muotiviikot on kansainvälisen ja pohjoismaisen muodin kohtauspaikka. Suomen merkittävin, viisi päivää kestävä Helsinki Fashion Week tuo yhteen muotialan ammattilaiset yli 40 maasta. Tapahtuma on tunnettu kansainvälisesti edelläkävijänä, sillä se keskittyy ainoana muotiviikkona täysin ympäristöystävällisen muodin edistämiseen.

Tutustu ohjelmaan täällä.
Lue twyg.-artikkeli tästä.

Viikkolippu vaihdetaan rannekkeeseen. Päivälippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, joten säilytä lippusi koko tapahtumaan osallistumisen ajan.

 

Nordic Fashion Week Ry:n toteuttama jokavuotinen tapahtuma keskittyy suomalaisen ja kansainvälisen muodin kauppayhteistyön kasvattamiseen, sekä pohjoismaisen muotiteollisuuden edistämiseen. Helsinki Fashion Week pyrkii inspiroimaan monitieteisiä ratkaisuja muotiteollisuuden haasteisiin, sekä tarjoamaan virkistäviä kokemuksia kävijöille luonnon ja urbaanin kulttuurin sekä tieteen ja taiteen harmonian kautta.

 

NORDIC FASHION WEEK RY
Nordic Fashion Week Ry on vuodesta 2014 asti toiminut muodin markkinoinnin ja tapahtumatuotannon ammattilaisyhdistys. Sen missiona on tarjota kestävään kehitykseen keskittyneitä tietoja ja taitoja muotialan yrityksille ja oppilaitoksille globaalilla tasolla. Yhteistyökumppanien avulla pystytään tarjoamaan Aasiasta, Afrikasta, Etelä-Amerikasta, Lähi-Idästä, sekä Euroopasta tuleville muotisuunnittelijoille, median edustajille ja muille alan ammattilaisille verkostoitumistilaisuuksia sekä luomaan rajat ylittäviä kasvumahdollisuuksia.

Kansainvälisen muotiyleisön virittäytyessä tunnelmaan, Helsinki Fashion Week esittelee ajankohtaisimmat ja innovatiivisimmat näytökset, installaatiot, ja taideperformanssit kestävän muodin saralta, 20-25 heinäkuuta.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa ja Instagramissa.

 

www.helsinkifashionweeklive.com


Ikäraja: Ikärajaton

Näytöskohtaiset liput, aikataulut sekä VIP-lipun sisältö julkaistaan myöhemmin.

Päivälippuja ei vaihdeta rannekkeisiin, joten säilytä lippusi koko tapahtumaan osallistumisen ajan. Viikkolippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Alle 10-vuotiaat lapset maksutta.