EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17. - La 18.3.2023  /  Vanha ylioppilastalo  /  Helsinki

Helsinki Drink Festival 2023

Helsinki Drink Festival 2023 Liput

Viidettää kertaa järjestettävä Helsinki Drink Festival kerää kaupungin parhaat cocktailbaarit, maahantuojat ja tyylikkäimmät alkoholilliset, sekä alkoholittomat juomasekoitukset Vanhalle Ylioppilastalolle.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat vain olla osa kevään värikkäintä tapahtumaa.

Kaikille kotibaarimestareille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät oppimaan uutta ja tekemään tunnettuja cocktaileja ammattilaisten opastuksella. Valitse mieleinen workshop, ja opi tuunaamaan vaikkapa drinkkibaari-tason Old Fashioned tai Gin Tonicin.

Cocktail-koulut

Seedlip ja holittomat brunssidrinkit
PE ja LA klo 16:45
Kesto noin 30 min.

Tervetuloa alkoholittomien tisleiden maailmaan Seedlipin kanssa!
Home barissa pääset tekemään kaksi alkoholitonta brunssidrinkkiä opastuksella. Opi rakentamaan vikistävä omenainen highball ja ravistamaan hurmaava kahvicocktail.

WOW your guests with cocktails
PE ja LA klo 20:15
Kesto noin 30 min

Tämän Home Bar koulutuksen aikana opit hämmästyttämään vieraasi cocktail tietämykselläsi. Koulutuksessa valmistetaan kaksi yllätys cocktailia. Olethan oman elämäsi startender!

DIY: Kahlúa Espresso Martini
PE ja LA klo 20:45
Kesto noin 30 min

"No kun ei ole espressokonetta", "ei ole shakeriä mukana" - rakastettu Espresso Martini mielletään usein turhaan elitistiseksi ja hankalaksi valmistaa. Pernod Ricard toivottaa sinut tervetulleeksi oppimaan miten valmistat laadukkaan Espresso Martinin myös puuttuvilla välineillä ja ainesosilla. Työpajan jälkeen loihdit trendijuoman tilanteessa kuin tilanteessa, mummolavierailusta kaverin tupareihin.

Home Barin vetäjänä toimii Pernod Ricardin Brand Ambassador Henri Lahti.

Gold Rush - honeyed riff on the Whisky Sour
PE ja LA klo 20:00
Kesto noin 30 min

Honey syrup adds sweet depth to bright, fresh citrus and the bold, bourbon flavors of Maker’s Mark. The Gold Rush cocktail takes no time to make, but you won’t want to rush through sipping this! During this class, you will learn how to make the perfect Gold Rush and you might hear some lively stories & tips on bourbon. Our host for this home bar session will be Jonatan Östblom-Smedje, Maker´s Mark Brand Ambassador. Home Bar session will be in English.


Instagram

www.hdf.fi


Ikäraja: K-18

Hinnat sisältävät eteispalvelumaksun.

Tapahtuman Home Bar -workshoppeihin on ostettava lippu erikseen.